Ο Μιχάλης Σαράντης και η Μαίρη Μηνά βάφτισαν την κόρη τους και το γιόρτασαν με beach party

Δείτε τη φωτογραφία που μοιράστηκε ο συγκινημένος πατέρας

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Μέρα χαράς η Κυριακή 2 Ιουλίου για τον Μιχάλη Σαράντη και τη Μαίρη Μηνά, καθώς βάφτισαν την κόρη τους. Η μικρή πήρε το διπλό όνομα Βασιλική-Γλυκερία, από τις γιαγιάδες της, με τους συγκινημένους γονείς να το γιορτάζουν με ένα ξέφρενο beach party.

Οι νονοί της μικρής ήταν έξι, μεταξύ αυτών οι ηθοποιοί Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Έκτορας Λιάτσος και Γιώργος Τσακνής. Οι δύο γονείς, που σε γενικές γραμμές κρατάνε χαμηλούς τόνους γύρω από την προσωπική τους ζωή επέλεξαν να μοιραστούν ελάχιστες λεπτομέρειες σχετικά με τη βάφτιση. Ο Μιχάλης Σαράντης ήταν εκείνος, ωστόσο, που ανήρτησε το πρώτο στιγμιότυπο από εκείνη τη μέρα, μαζί με τη σύζυγό του, Μαίρη Μηνά και τη νεοφώτιστη κόρη τους.

Δείτε επίσης: Ποια είναι η Μαίρη Μηνά που εντυπωσίασε στην τελετή αφής της ολυμπιακής φλόγας - Ο επί πολλά χρόνια σύντροφός της & η κόρη

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήταν ο Γιώργος Καράβας με τη δική του σύζυγο Ραφαέλα Ψαρρού, ο οποίος δημοσίευσε επίσης στιγμιότυπα και βίντεο από το μεγάλο πάρτι που ακολούθησε αμέσως μετά το τέλος της βάφτισης.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες και βίντεο:

OEmbed]https://www.instagram.com/p/C7tytffIDFr/[/OEmbed]

Τι δήλωναν Μιχάλης Σαράντης και Μαίρη Μηνά για την κόρη τους

O Μιχάλης Σαράντης έχει μιλήσει συγκινημένος για τον ερχομό της κόρης του στην «Ελένη», λέγοντας μεταξύ άλλων: «Τη βάζω να κοιμάται πάνω μου και γλυκαίνεται, μου λέει η Μαίρη να μην το κάνω και έχει δίκιο. θα τα βρούμε μετά μπροστά μας. Υπάρχουν στιγμές που μου λείπει πολύ, και η Μαίρη και η μικρή, οπότε όταν κοιμόμαστε μαζί είναι μία μικρή παρηγοριά. Συγκινούμαι καθώς βλέπω την κόρη μου να μεγαλώνει, και τρέμω στην ιδέα μην κάνω κάποιο λάθος άθελά μου και την πληγώσω κατά λάθος».

Η Μαίρη Μηνά είχε δηλώσει στην εκπομπή Μαμά - δες: «Όταν όμως έμεινα έγκυος, γιατί από εκεί ξεκινάει η μητρότητα για μένα, όχι μόνο όταν έρχεται το παιδί στον κόσμο, έλεγα στην μητέρα μου ''γιατί δεν με προειδοποίησες; Γιατί δεν μου είπες; Γιατί δεν με προστάτευσες;''. Για μένα ήταν μια δύσκολη περίοδος αυτή της εγκυμοσύνης.

Θέλαμε κάποια στιγμή να κάνουμε παιδί, αλλά δεν ξέραμε ότι θα είναι αυτή στιγμή. Όταν ήρθε εγώ πάγωσα, μούδιασα. Δεν ήξερα πως να το διαχειριστώ και μαζί με όλο αυτό το ορμονικό και τις δικές μου προβλέψεις για στο μέλλον όλα αυτά με πελάγωσαν. Φλέρταρα πάρα πολύ, δεν ξέρω αν συναντήθηκα κιόλας με επιλόχειο κατάθλιψη. Στον ερχομό της άλλαξε το τοπίο, γιατί μετατοπίστηκε όλη η προτεραιότητα και έγινε μια βουτιά από όλο αυτό το εγωκεντρικό πράγμα, μετατοπίστηκε όλο σε εκείνη»,