Μπάμπης Στόκας: «Ήταν λάθος η συνεργασία μου με τον Σάκη Ρουβά, δεν είχαμε τίποτα κοινό»

O σάλος με τον Βασίλη Καρρά και το ενδιαφέρον σχόλιο για τις γυναικτονίες

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Με αφορμή την υποψηφιότητά του στις Ευρωεκλογές, ο Μπάμπης Στόκας παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τον Νίκο Συρίγο. Ο μουσικός και μέλος των Πυξ Λαξ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην υπόθεση των Τεμπών, στις γυναικοκτονίες στην Ελλάδα, αλλά και στις συνεργασίες του, όπως με τον Σάκη Ρουβά και τον Βασίλη Καρρά.

«Το πρόβλημα είναι ανθρωπιστικό, βασιλεύουν οι αριθμοί. Στα Τέμπη υπάρχει μία απόκρυψη, θα ήμουν υπέρ των ανθρώπων που έχασαν τα παιδιά τους. Η Μαρία Καρυστιανού αντιδράει για τον δικό της πόνο και των άλλων ανθρώπων, δεν την απασχολεί να μπει στην πολιτική. Κάποιοι προσπάθησαν να καπηλευτούν τον αγώνα της Μαρίας Καρυστιανού και αυτό ήταν χυδαίο, ζούμε μια χυδαιότητα. Εγώ ντρέπομαι σαν άντρας για τις γυναικοκτονίες», δήλωσε αρχικά ο Μπάμπης Στόκας.

Δείτε επίσης: Πυξ Λαξ: «Ήμασταν άτακτα παιδιά σαν πιτσιρικάδες, ο Μάνος Ξυδούς μας πρόσεχε»

Η αναφορά του Μπάμπη Στόκα στην «τελευταία συναυλία» των Πυξ Λαξ και στις συνεργασίες του

Ο Μπάμπης Στόκας τόνισε αμέσως μετά: «Η τελευταία συναυλία των Πυξ Λαξ θα γίνει όταν θα θέλουμε εμείς, έχω βαρεθεί λίγο που μας τρολάρουν γι’ αυτό, αλλά το γελάω πια. Ουσιαστικά δεν έγινε ποτέ από εμάς αυτή η δήλωση. Έχω κάνει λάθη στις συνεργασίες, όπως τότε με τον Σάκη Ρουβά. Όχι για τον ίδιο, αλλά επειδή δεν ταιριάζαμε, δεν είχαμε τίποτα κοινό. Είχε γίνει μεγάλος σάλος λόγω της συνεργασίας μας με τον Βασίλη Καρρά, αλλά εμείς κάναμε πάντα του κεφαλιού μας. Ούτε ο ίδιος ήθελε να πει το κομμάτι, γιατί δεν θύμιζε μπουζούκια. Μόλις, όμως, μπήκε η φωνή του πάνω έγινε ένα ωραίο λαϊκό τραγούδι».

Μιλώντας για τη φετινή μας εκπρόσωπο στη Eurovision, Μαρίνα Σάττι, ο Μπάμπης Στόκας ανέφερε μεταξύ άλλων: «Είναι θέμα δικό της το χασμουρητό, αν ήταν πολιτική στάση ή όχι. Η Μαρίνα μου αρέσει πολύ. Το τραγούδι δεν ήταν 100% του γούστου μου, αλλά ήταν μια χαρά γενικά».