Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η απάντηση στην θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε το βίντεο της Ιωάννας Τούνη με τα πανάκριβα ψώνια στην Αμερική

«Ο κόσμος πάντα θα λέει, εσύ τι λόγο έχεις να τον ακούσεις;»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Πριν από λίγες ημέρες ένα βίντεο που δημοσίευσε η Ιωάννα Τούνη στο προφίλ της στο Tik Tok με πανάκριβα ψώνια που έκανε στην Αμερική - αξίας χιλίων ευρώ και πάνω - προκάλεσε τεράστιο σάλο. Αφορμή επίσης στάθηκε η απάντηση που έδωσε σε follower της που της έγραψε ότι «Είμαστε κ εμείς που έχουμε 2 παιδάκια και περιμένουμε να έρθει η Παρασκευή να πληρωθούμε (1600 και οι δυο) για να πάμε να ψωνίσουμε στο σούπερ μάρκετ» - δείτε εδώ τι απάντησε.

Η επιχειρηματίας και influencer για ακόμα μια φορά σχολιάστηκε έντονα στις εκπομπές αλλά και σε όλα τα social media, ωστόσο δεν θέλησε να δώσει καμία απάντηση. Αντιθέτως, ο σύζυγός της, Δημήτρης Αλεξάνδρου απάντησε μέσω δηλώσεων που έκανε.

Η απάντηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου στο σάλο με την Ιωάννα Τούνη

«Η Ιωάννα είναι ένα εντελώς διαφορετικό κομμάτι, γιατί την Ιωάννα ο κόσμος έτσι τη γνώρισε. Μιλώντας, δείχνοντας την προσωπική της ζωή από την ώρα που ξυπνάει μέχρι την ώρα που κοιμάται. Οπότε, ξαφνικά δεν μπορεί να μπει σε μια διαφορετική διαδικασία και πολιτική να αλλάξει όλο αυτό που κάνει τόσα χρόνια.

Αυτό θα ήταν υποκριτικό για τους ανθρώπους που έχει μια συνέπεια, στους followers της και γενικότερα στη ζωή της. Ο κόσμος πάντα θα λέει, εσύ τι λόγο έχεις να τον ακούσεις; Δυστυχώς, την Ιωάννα δεν την επηρεάζουν αυτά τα σχόλια. Έτσι έχει μεγαλώσει. Εμένα μπορεί κάτι να με μάζευε ή να με ενοχλούσε» απάντησε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για την Ιωάννα Τούνη και το βίντεο της.

Δημήτρης Αλεξάνδρου

Η αντίδραση της Δήμητρας Αλεξανδράκη σε ερώτηση για την Ιωάννα Τούνη

Οταν η Δήμητρα Αλεξανδράκηρωτήθηκε για τη θύελλα αντιδράσεων που ξεσηκώθηκε κατά της φίλης της, Ιωάννας Τούνη, μετά από βίντεο που έκανε με τις αγορές χιλιάδων ευρώ από το ταξίδι της στο Λας Βέγκας (δείτε το εδώ μαζί με τα αιχμηρά σχόλια), ανέφερε με έντονο ύφος: «Δηλαδή αλήθεια σε πειράζει η Ιωάννα Τούνη; Αλήθεια τώρα; Γιατί η κοπέλα από το μείον ανέβηκε πάνω; Έχει κάνει τόσα πολλά, άσχετα αν δεν αναγνωρίζονται».