Ένταση ανάμεσα σε Ευλαμπία Ρέβη και Αφροδίτη Λατινοπούλου στον αέρα του OPEN: «Είναι παράνομα αυτά τα παιδιά;» - «Άλλο απαντάτε»

Ένταση στην εκπομπή Τώρα Μαζί

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ένταση ανάμεσα σε Ευλαμπία Ρέβη και Αφροδίτη Λατινοπούλου στον αέρα του OPEN: «Είναι παράνομα αυτά τα παιδιά;» - «Άλλο απαντάτε»

Ένα επεισόδιο έντασης σημειώθηκε στον αέρα του OPEN στην εκπομπή Τώρα Μαζί όταν η Αφροδίτη Λατινοπούλου βρέθηκε καλεσμένη και μίλησε μεταξύ άλλων για τις υιοθεσίες παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια. Μια ερώτηση λοιπόν της Ευλαμπίας Ρέβη έκανε τα "αίματα να ανάψουν" στο πλατό.

Τι συνέβη με Ρέβη - Λατινοπούλου στο OPEN;

  • Ε.Ρ.: Μας έχουν στείλει και γονείς που είναι ομόφυλο ζευγάρι κι έχουν παιδί και πέρασε πρόσφατα αυτός ο νόμος.
  • Α.Λ.: Πώς έχουν παιδί; Ποιος γέννησε;
  • Ε.Ρ.: Μπορεί να σας βλέπει αυτό το παιδί! Τι θα λέγατε σε αυτό το παιδί; Ότι δεν έχει γονείς;
  • Α.Λ: Ναι, ρωτώ πως έχουν παιδί; Είναι παράνομη στην Ελλάδα η παρένθετη μητρότητα.
  • Ε.Ρ.: Είναι παράνομα αυτά τα παιδιά;
  • Α.Λ.: Άλλο σας λέω κι άλλο απαντάτε. Εγώ να δείτε πόσα μηνύματα λαμβάνω καθημερινά από ομοφυλόφιλους ανθρώπους κι από άτομα τα οποία τα σεβόμαστε κι αγωνιζόμαστε και για αυτά γιατί πολεμάμε τη λαθρομετανάστευση και την ισλαμοποίηση της Ελλάδας και της Ευρώπης και σε αυτές τις χώρες τους πετάνε από τα μπαλκόνια και τα παράθυρα.

«Λέμε ένα μεγάλο “όχι” σε αυτόν τον τραγικό νόμο, τον οποίο φυσικά και θα καταργήσουμε όταν μας δοθεί η δυνατότητα. Εμείς τους ομοφυλόφιλους και τους σεβόμαστε και έχω προσωπικά πολλούς φίλους και εννοείται πως δεν έχει καμία σχέση η πλειοψηφία τους με την ηγεσία αυτού του κινήματος, αυτής της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας. Πιστέψτε με, είναι πάρα πολύ αγανακτισμένοι και εξοργισμένοι γιατί τους φέρνουν σε πολύ δύσκολη θέση» έχει πει η Αφροδίτη Λατινοπούλου για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών - δείτε εδώ τις δηλώσεις της αναλυτικά.