Γιώργος Γρηγοριάδης: «Έχασα στιγμές με τα παιδιά μου λόγω δουλειάς, ο μικρός προσπαθούσε να με αγκαλιάσει από την τηλεόραση»

Το μοναχικό Πάσχα και οι στιγμές μακριά από την οικογένειά του

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Γιώργος Γρηγοριάδης: «Έχασα στιγμές με τα παιδιά μου λόγω δουλειάς, ο μικρός προσπαθούσε να με αγκαλιάσει από την τηλεόραση»

Ο Γιώργος Γρηγοριάδης ήταν καλεσμένος του Τάσου Ιορδανίδη στην εκπομπή Μπαμπά-δες. Μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος μίλησε για τις στιγμές που έχασε απ' το μεγάλωμα των δυο γιων του, ηλικίας 15 και 18 χρόνων σήμερα, καθώς η δουλειά του συχνά τον κρατούσε μακριά τους.

Σημειώνεται, δε, ότι λόγω επαγγέλματος ο Γιώργος Γρηγοριάδης βρισκόταν συχνά στην Αθήνα, ενώ οι δικοί του έμεναν μόνιμα στη Θεσσαλονίκη. Αυτό εντάθηκε την περίοδο της καραντίνας, όπως αποκάλυψε ο ίδιος.

Ο Γιώργος Γρηγοριάδης για τις στιγμές μακριά από τα παιδιά του

«Πέρασαν τόσο γρήγορα τα χρόνια, σαν να φύσηξε ο Βαρδάρης και να πήρε κι εμάς μαζί. Έχασα στιγμές με τα παιδιά μου γιατί υπήρχαν πολλές αποστολές αποστολές εβδομάδων και μηνών. Τότε δεν υπήρχαν βιντεοκλήσεις, ήμουν στα Σκόπια, μιλούσα με τη γυναίκα μου και ο μικρός έβλεπε τηλεόραση και άνοιγε τα χέρια του για να με αγκαλιάσει. Ήταν ενός έτους. Έχασα στιγμές, προσπαθούσα να αναπληρώνω όμως. Έχω παίξει πολύ μπάσκετ μαζί τους, ποδόσφαιρο, έχω τρέξει πολύ για να μάθουν ποδήλατο και οι δύο. Δεν ξέρω αν έχω αναπληρώσει», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Γρηγοριάδης.

Η δύσκολη περίοδος της καραντίνας

«Στην καραντίνα ήμουν εδώ και εκείνοι ήταν μόνοι τους πάνω. Ήταν πολύ δύσκολο. Έχει περάσει διάστημα 3 μηνών που δεν τους είδα καθόλου, μιλούσαμε με τηλέφωνο και βιντεοκλήση γιατί είχαν απαγορευτεί τα πάντα. Ως δημοσιογράφος μπορούσα να κυκλοφορήσω με χαρτί, αλλά δεν ήθελα να προκαλέσω κάνοντας ένα ταξίδι από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη. Πάσχα έκανα μόνος μου στην Αθήνα», τόνισε εν συνεχεία ο Γιώργος Γρηγοριάδης.

«Θυμάμαι έντονα τις στιγμές που έφτανα σπίτι, ή θα έρχονταν να με πάρουν απ' το αεροδρόμιο, προσπαθώ να αποβάλλω τις στιγμές που έφευγα από το σπίτι. Η στιγμή του αποχωρισμού, ιδίως με τον μικρό, ήταν δύσκολη και είχε πολλή συγκίνηση», είπε κλείνοντας το συγκεκριμένο θέμα ο Γιώργος Γρηγοριάδης