Λάμπρος Κωνσταντάρας για Κατερίνα Καινούργιου: «Συμφιλιωθήκαμε, δεν θα πάμε και παρέα για ποτό»

«Έχω κάνει μία δήλωση και δεν θέλω να την πάρω πίσω»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Λάμπρος Κωνσταντάρας για Κατερίνα Καινούργιου: «Συμφιλιωθήκαμε, δεν θα πάμε και παρέα για ποτό»

Η κάμερα του I Love ΣουΚού συνάντησε τον Λάμπρο Κωνσταντάρα. Ο δημοσιογράφος και συνεργάτης της Φαίης Σκορδά μίλησε για το τηλεοπτικό του μέλλον, ξεκαθαρίζοντας ορισμένες φήμες, καθώς και για την πρόσφατη συμφιλίωση με την Κατερίνα Καινούργιου.

«Θέλω να συνεχίσω με τη Φαίη, αλλά δεν ξέρω τι θα έρθει. Πρέπει να το θέλει η Φαίη σε όποιο κανάλι θα είναι», δήλωσε αρχικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και συνέχισε για την Κατερίνα Καινούργιου: «Είδες πράγματα που γίνονται... Τα βρήκαμε, οκ. Δεν υπήρχε καμία συνομιλία, είπε αυτά που είπε στον αέρα, είπα κι εγώ αυτά που είπα κι όλα καλά. Αν μου γίνει πρόταση για την εκπομπή της, όλα θα τα σκεφτώ. Συμφιλιωθήκαμε, αλλά δεν είναι ότι θα βγούμε για ποτό να κάνουμε και παρέα και να γίνουμε φίλοι. Είναι καλό που δεν είμαστε οχτροί, ως εκεί. Από εκεί και πέρα εγώ έχω κάνει μία δήλωση και δεν θέλω να την πάρω πίσω».

Δείτε επίσης: Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Όταν κάνουμε επιθέσεις...» - Η αποστομωτική απάντηση στην Καινούργιου μετά την μπηχτή της στην Σκορδά

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας για Δάντη-Τριαντάφυλλο

«Δεν θα με δείτε σε ρόλο κεντρικού παρουσιαστή δίπλα στη Νάνσυ Παραδεισανού, το συγκεκριμένο δεν τέθηκε ποτέ. Θέλω εδώ και πολύ καιρό να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου, αλλά δεν έχει σημασία τι θέλουμε εμείς, πρέπει να θέλουν και αυτοί που μπορούν να το κάνουν», τόνισε εν συνεχεία ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Όσον αφορά την πρόσφατη κόντρα του Χρήστου Δάντη με τον Τριαντάφυλλο, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας τοποθετήθηκε λέγοντας: «Ο Χρήστος είναι μία από τις μεγαλύτερες φωνές στην Ελλάδα, δεν είναι ωραίο να τοποθετείται έτσι για τον οποιονδήποτε συνάδελφό του, αλλά έχει τη δικαιοδοσία και δεν μπορεί να του την αφαιρέσει κανείς. Δεν ένιωσα ωραία, όπως δεν ήταν όμορφη και η συμπεριφορά της Ασημίνας στην εκπομπή μας. Δεν είναι ωραίο γενικά να υπονοούνται πράγματα και ούτε στην ίδια θα άρεσε να υπονοήσει κάποιος πράγματα για εκείνη».