Κατερίνα Γκαγκάκη: «Ήταν το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου, ήταν αναμενόμενο!» - Οι πρώτες δηλώσεις για το πρόωρο τέλος του Tv Queen

Ο πραγματικός λόγος που αποφάσισε να συμμετέχει στο ριάλιτι

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κατερίνα Γκαγκάκη: «Ήταν το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου, ήταν αναμενόμενο!» - Οι πρώτες δηλώσεις για το πρόωρο τέλος του Tv Queen

Το Tv Queen ξεκίνησε να προβάλλεται πριν από ένα μήνα, όμως αποφασίστηκε πως δεν θα συνεχιστεί. Το βράδυ της Παρασκευής 31/5, μάλιστα, προβλήθηκε ο ημιτελικός του ριάλιτι του OPEN (δείτε εδώ ποιες παίκτριες αποχώρησαν).

Η κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, λοιπόν, I Love ΣουΚου, συνάντησε την διευθύντρια επικοινωνίας του καναλιού και κριτή του show, Κατερίνα Γκαγκάκη, ώστε να αποσπάσει τις πρώτες της δηλώσεις για το γεγονός αυτό. Η ίδια μίλησε χωρίς υπεκφυγές και αποκάλυψε και τον λόγο που δέχθηκε να βρίσκεται στον συγκεκριμένο διαγωνισμό.

Οι πρώτες δηλώσεις της Κατερίνας Γκαγκάκη για το πρόωρο τέλος του Tv Queen

«Είναι γεγονός το πρόωρο τέλος. Νομίζω ότι ήταν αναμενόμενο, σε μια περίοδο στην οποία έτυχαν όλα. Τα πράγματα τα οποία δεν ολοκληρώνονται έτσι όπως πρέπει και δεν τα βλέπεις να κινούνται έτσι όπως πρέπει, οφείλεις να μην τα πιέζεις. Δεν ξέρω πότε θα γίνει ο τελικός.

Με όλα αυτά τα οποία αυτή την περίοδο υπάρχουν, ήταν λίγο το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου. Όταν ξεκινάς κάτι λίγο πριν το Πάσχα, μετά αποφασίζουμε να μη βγούμε το Πάσχα, μετά είναι δύο τελικοί αθλητικοί, μετά εκλογές… Δεν χτίζονται έτσι οι συνήθειες. Είναι μία περίοδος αρκετά δύσκολα τηλεοπτικά. Από την άλλη πλευρά, δεν σας κρύβω ότι, ως στέλεχος του OPEN, καταλαβαίνω την ανάγκη όλων μας να αναζωογονήσουμε το πρόγραμμα του καναλιού ακόμα και με προσπάθειες που δεν ολοκληρώνονται», είπε αρχικά.

Για τα αρνητικά σχόλια, απάντησε: «Η αισθητική είναι ένα υποκειμενικό θέμα. Δεν έχω να απαντήσω κάτι σε αυτό. Το λέω και το ξαναλέω, εγώ είμαι πολύ συνειδητά. Δεν είμαι για οικονομικούς λόγους στο TV Queen. Δυστυχώς ή ευτυχώς έχω πολλά άλλα πράγματα από όσα χρειαζόταν χρονικά η περίοδος. Ήρθα πολύ συνειδητά να κάνω κάτι πολύ συγκεκριμένο».

Δείτε επίσης: Ιωάννα Μαλέσκου: «Δεν έχω να απαντήσω κάτι και επίσης...» - Η αντίδρασή της στα αρνητικά σχόλια για το Tv Queen

Η παίκτρια από το ερωτικό παρελθόν του Παντελή Παντελίδη

Κάποιες παίκτριες βγήκαν για πρώτη φορά στο γυαλί, άλλες πάλι έχουν απασχολήσει ξανά στο παρελθόν τα φώτα της δημοσιότητας. Παράδειγμα αυτού, η Τζένη Λάττου.

Η καταγωγή της είναι από την Σιγκαπούρη από την πλευρά της μητέρας της και από την Ελλάδα από την πλευρά του πατέρα της και έχει σπουδάσει Οργάνωση και Διοίκηση επιχειρήσεων, ωστόσο ασχολείται από μικρή ηλικία και με την γυμναστική και έχει πτυχίο fitness trainer.

Στο παρελθόν η Τζένη Λάττου είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μεταξύ άλλων είχε αναφερθεί στη σχέση της με τον Παντελή Παντελίδη. Μάλιστα, δεν δίστασε να αναφέρει ότι τον είχε αγαπήσει πολύ, ενώ συνειδητά δεν το είχε αποκαλύψει δημόσια σεβόμενη την οικογένειά του.

«Ήταν ένας που πέρασε από την ζωή μου, τον αγάπησα πολύ. Γενικά για τα προσωπικά μου δεν μιλάω αλλά ειδικά για το συγκεκριμένο θέμα από σεβασμό στην οικογένειά του και μόνο δεν ήθελα να βγω να πω κι εγώ ναι τον ήξερα και μένα ήταν στην ζωή μου. Δεν υπάρχει λόγος.», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ενώ στον αέρα ταυτόχρονα προβλήθηκαν και κάποιες κοινές τους φωτογραφίες.