Άρης Σοϊλέδης: Η πρώτη επίσημη εμφάνιση με την νέα του σύντροφο - Ντυμένη στα λευκά σε γνωστό μαγαζί της Μυκόνου

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Άρης Σοϊλέδης χώρισε με την Μαρία Αντωνά, λίγο μετά την επιστροφή της από το Survivor. Έχουν περάσει σχεδόν δύο μήνες από τότε και ο ποδοσφαιριστής φαίνεται πως έχει προχωρήσει ήδη τη ζωή του. Από τις πρώτες μέρες διέρρευσαν φωτογραφίες του με μία άλλη γυναίκα στο πλευρό του, με τον ίδιο να ορκίζεται πως δεν υπήρξε απιστία προς την γυναίκα που ετοιμαζόταν να παντρευτεί, παρόλο που οι φήμες είχαν οργιάσει.

Έφτασε η στιγμή, όμως, που το νέο ζευγάρι έκανε την πρώτη του επίσημη εμφάνιση. Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr εντόπισε τον πρώην σύντροφο της δημοσιογράφου στη Μύκονο, μαζί με την καλή του, Μαριλίνα Κυπαρρίση, σε γνωστό μαγαζί του νησιού.

Η πρώτη επίσημη εμφάνιση του Άρη Σοϊλέδη με τη νέα του σύντροφο

Εκείνος φορούσε ένα σετ πουκάμισο - παντελόνι, σε μαύρο χρώμα με σχέδια πάνω, ενώ εκείνη είχε ντυθεί στα λευκά. Φορούσε ένα φόρεμα σχετικά αέρινο, το οποίο είχε συνδυάσει με μαύρη ζώνη και πέδιλα, ενώ από πάνω - γιατί είναι και το νησί των ανέμων - φορούσε μία μπεζ καπαρντίνα. Είχε πιάσει τα μαλλιά της κοτσίδα, ενώ στο πρόσωπό της είχε επιλέξει να βάλει γυαλιά ηλίου. Οι δυο τους περπατούσαν ανενόχλητοι, χωρίς να ενδιαφέρονται για τα αδιάκριτα βλέμματα και τα φλας.

Δείτε επίσης: Χωρισμός Σοϊλέδη-Αντωνά: «Εμείς τα ξέραμε αυτά που έκανε ο Άρης στην Μαρία...»

Άρης Σοϊλέδης νέα σύντροφος

Άρης Σοϊλέδης νέα σύντροφος Μύκονος

Άρης Σοϊλέδης σύντροφος

Πριν από λίγες μέρες απέφευγαν τις κάμερες

Η κάμερα του Πρωινού συνάντησε τον Άρη Σοϊλέδη μετά την προπόνηση πάντελ, που κάνει ο γνωστός ποδοσφαιριστής με τον ίδιο να μην θέλει να απαντήσει σε καμία ερώτηση σχετικά με την προσωπική του ζωή και τα όποια σχόλια γίνονται γύρω από αυτήν (δείτε εδώ την αντίδρασή του).

Την Τρίτη 21/5 η εκπομπή πρόβαλε ξανά το ίδιο βίντεο και αυτή τη φορά μάλιστα δεν σχολιάστηκε η στάση του Άρη Σοϊλέδη απέναντι στον δημοσιογράφο της εκπομπής, αλλά η γυναικεία παρουσία που είδαμε να είναι στο πλευρό του. Το Πρωινό ανέφερε, πως η νέα σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη είναι η κοπέλα που βλέπουμε το πλευρό της - κρατώντας μια ρακέρα στο χέρι της.

Δείτε επίσης: Άρης Σοϊλέδης: Μετά τις φωτογραφίες με τη νέα του σύντροφο - Η κίνηση κατά της Μαρίας Αντωνά που προκάλεσε αντιδράσεις

Η κοπέλα μάλιστα φαίνεται να υπάρχει διακριτικά στο πλευρό του Άρη Σοϊλέδη και μάλιστα να ξαφνιάζεται με την παρουσία της κάμερας μιας και η ίδια δεν προέρχεται από τον ίδιο χώρο με τον ποδοσφαιριστή και την πρώην σύντροφό του.

Άρης Σοϊλέδης - Νέα σύντροφος

Άρη Σοϊλέδης - Σχέση