Δημήτρης Παπανώτας: «Ποια είναι η κυρία; Από εκεί ξεκίνησε το κακό, από αυτή την εκπομπή!» - "Κόλαφος" κατά της Μπέττυς Μαγγίρα και του Δημήτρη Μακαλιά

«Αντί να μου πουν συγγνώμη...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Δημήτρης Παπανώτας: «Ποια είναι η κυρία; Από εκεί ξεκίνησε το κακό, από αυτή την εκπομπή!» -

Ο Δημήτρης Παπανώτας, το βράδυ της Παρασκευής 31/5, βρέθηκε ως καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής του OPEN, After Dark, και παραχώρησε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη στον Θέμη Γεωργαντά. Απάντησε για την διαγραφή του από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, για τις κόντρες του με τα τηλεοπτικά πρόσωπα, αλλά και για την Μπέττυ Μαγγίρα και τον Δημήτρη Μακαλιά με τους οποίους πρόσφατα αντάλλαξε κάποιες "βαριές" κουβέντες (δείτε εδώ τι έχει συμβεί).

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα

«Όποιος μου έχει κάνει ζημιά, με ένα τόσο δα “συγγνώμη” για μένα έχει τελειώσει το ζήτημα. Άρα κόντρες από την πλευρά μου δεν υπάρχουν. Από την απέναντι πλευρά υπάρχουν κόντρες που πάντα έχουν ένα στόχο, να με κοντύνουν. Είναι πολλοί άνθρωποι που δεν το ανέχονται, που θεωρούν ότι είμαι πανελίστας. Δεν είμαι ένας πανελίστας. Είμαι μια προσωπικότητα των μίντια καταξιωμένη πιστεύω και αυτό ενοχλεί ειδικά κάποιους αλεξιπτωτιστές που θυμούνται στα 50 να κάνουν καριέρα. Τους ενοχλεί.

Δεν είναι εύκολο με υστερίες on camera να κοντύνεις κάποιον άλλο δίπλα σου, γι' αυτό και δεν δίνω σημασία σε κάποιες συμπεριφορές. Κάποια στιγμή με συμβούλευσαν πολλοί δικηγόροι - τώρα με την κακοποίηση των δηλώσεών μου βγήκαν διάφορες κυρίες και έλεγαν ότι μπορείς να φανταστείς, με ένα ύφος... - ότι αν αρχίσω τις μηνύσεις θα κάνω δυο πολυκατοικίες. Το σκέφτηκα, αλλά για να προστατευτώ σε ένα κανιβαλιστικό, μιντιακό περιβάλλον το οποίο είναι πραγματικά ανθρωποφάγο. Ποια είναι η κάθε κυρία που θα μιλήσει έτσι για εμένα και τι πορεία έχει η ίδια;», ανέφερε αρχικά για τις κόντρες του.

Και λίγο αργότερα, επισήμανε για την Μπέττυ Μαγγίρα: «Ποια είναι η κυρία; Είναι μία άλλη στη φωτογραφία. Επίτηδες της το κάνατε; Δεν θέλω να το σχολιάσω καθόλου... Είναι από τους ανθρώπους που δεν θα έκανα ποτέ παρέα, δεν θα είχα τίποτα να συζητήσω, είμαστε δύο εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι».

«Και στη Μαγγίρα και τον Δημήτρη Μακαλιά πρέπει να τους μάθει κάποιος τη δεοντολογία. Από εκεί ξεκίνησε το κακό, από αυτή την εκπομπή και κακώς μου βάζετε να τους σχολιάσω γιατί δεν θέλω να σχολιάζω ανθρώπους που σου βάζουν στο στόμα σου μία δήλωση που δεν έχεις κάνει ποτέ. Και τους παίρνεις τηλέφωνο και τους λες "ρε παιδιά, σας αγαπώ, σας εκτιμώ, αλλά αυτή τη δήλωση δεν την έχω κάνει ποτέ". Δεν έχω πει εγώ ότι για να γίνεις παρουσιαστής θέλεις πολλά πτυχία, γιατί θα ήμουν ηλίθιος. Κάνουν σκετς και αντί να μου πουν συγγνώμη, δεν ήθελα και κάτι φοβερό, έκαναν την επόμενη μέρα πάλι τα ίδια», πρόσθεσε.

Δείτε επίσης: Χείμαρρος η Μπέττυ Μαγγίρα κατά του Δημήτρη Παπανώτα: «Είναι μισογύνικες αυτές οι απόψεις και λυπάμαι που το λέω για τον κύριο αυτό! Είναι ντροπή να τα λέμε αυτά δημόσια»

Για τον Στέφανο Κασσελάκη και όλα όσα συνέβησαν μεταξύ τους, δήλωσε: «Ήμουν από τους πρώτους που στήριξαν τον Στέφανο Κασσελάκη, από την πρώτη μέρα που ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για πρόεδρος. Γιατί είδα ένα νέο παιδί το οποίο έχει μεγαλώσει στο εξωτερικό, που έξω είναι αλλιώς τα πράγματα. Μου άρεσε αυτός ο νέος αέρας και το γεγονός ότι έξω υπάρχουν αξιοκρατία και άλλα πράγματα, τα οποία λείπουν στην Ελλάδα, και ίσως κάποιος μας τα φέρει επιτέλους και εδώ. Δεν περίμενα όμως ότι αυτός ο άνθρωπος θα αναλάβει ένα κόμμα και μετά θα το παίξει "τα ξέρω όλα και συμφέρω". Δεν τα ξέρει όλα, δεν έχει γνώση των πραγμάτων των πολιτικών.

Θα έπρεπε να έχει και πίστευα ότι θα είχε ένα επιτελείο ανθρώπων, που θα τον στηρίξει και επικοινωνιακά αλλά και πολύ περισσότερο να τον ενημερώνει για διάφορα πράγματα. Και επειδή η γνώση του είναι λιγοστή για πολλά θέματα, πίστευα ότι θα πήγαινε επί κειμένου. Επί κειμένου το οποίο θα έχουν φτιάξει κάποιοι άνθρωποι που γνωρίζουν τα πράγματα και τις γραμμές του κόμματος και βεβαίως με τη δική του σύμφωνη γνώμη. Πόσες πατάτες έχει κάνει από τότε που ανέλαβε;».

Δείτε επίσης: «Με πλησίασε και ξέρεις τι μου είπε;» - Η άγνωστη συνάντηση με τον πατέρα του Στέφανου Κασσελάκη

Και κατέληξε: «Δηλαδή είναι τα λάθη το ένα πάνω στο άλλο. Και εντάξει εγώ, ας πούμε, είπα μια δήλωση η οποία παρεξηγήθηκε και αποπέμφθηκα ως εκ τούτου. Αυτός έχει πει 50! Αυτόν ποιος θα τον αποπέμψει;».