Γρηγόρης Αρναούτογλου για Γιώργο Λιανό: «Τον περιμένω από στιγμή σε στιγμή, μακάρι να γυρίσει...»

Πώς σχολίασε τις φήμες που τον θέλουν να παρουσιάζει το Exatlon

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Γρηγόρης Αρναούτογλου για Γιώργο Λιανό: «Τον περιμένω από στιγμή σε στιγμή, μακάρι να γυρίσει...»

Τον Γρηγόρη Αρναούτογλου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star, την ώρα που αναχωρούσε για ακόμα ένα ταξίδι με τη νέα εκπομπή που ετοιμάζει για τον ANT1. Θυμίζουμε ότι ο παρουσιαστής θα έχει τριπλό ρόλο από την επόμενη χρονιά, γι' αυτό και ήδη έχει ξεκινήσει γυρίσματα για το ταξιδιωτικό πρόγραμμα που θα προβάλλεται παράλληλα με τον «Εκατομμυριούχο» και το «The 2Night Show»

«Είναι μια χαρά, πάρα πολύ ωραία, δεν θέλω να λέω λόγια. Αυτό είναι κάτι που θα το δει ο κόσμος», ανέφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για την ταξιδιωτική εκπομπή του, καθώς θέλει να κρατήσει χαμηλούς τόνους μέχρι την πρεμιέρα της επόμενης σεζόν.

Δείτε επίσης: Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε κατά Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Μιλάει παντού, εκτός από τη δική μας εκπομπή! Να τον ενημερώσω ότι...»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τον Γιώργο Λιανό

Σχετικά με τις φήμες που θέλουν τον Γιώργο Λιανό να παρουσιάζει το Exatlon μετά το Survivor, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τοποθετήθηκε λέγοντας: «Δεν ξέρω αν μείνει όλη τη χρονιά στον Άγιο Δομίνικο, εγώ τον περιμένω από στιγμή σε στιγμή. Μακάρι να γυρίσει γιατί είναι αλλιώς να κάνουμε από κοντά τη ραδιοφωνική μας εκπομπή και αλλιώς από μακριά».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απάντησε επίσης στις φήμες που θέλουν τον Σάκη Τανιμανίδη να παρουσιάζει ξανά την ταξιδιωτική εκπομπή που έκανε με τον Γιώργο Μαυρίδη. «Ωραία εκπομπή κάνανε τα παιδιά. Όταν ξεκίνησαν στην αρχή που δεν πηγαίνανε καλά, τον πρώτο καιρό που κάνανε 5 και 6%, δεν καταλάβαινα γιατί έκανε τέτοια νούμερα, ήταν φανταστική εκπομπή και την έσπρωχνα ραδιοφωνικά, και τηλεοπτικά έλεγα “Τι ωραία δουλειά είναι αυτή”. Μετά τα παιδιά ανέβηκαν, έκαναν νούμερα και χάρηκα πάρα πολύ. Η τηλεόραση χρειάζεται τέτοιες εκπομπές», δήλωσε ο παρουσιαστής στην κάμερα του Star.