Στέλλα Μιζεράκη: «Μοιάζει σαν χθες...» - Ραγίζουν καρδιές με την ανάρτηση για τα πέντε χρόνια από τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα

Μαύρη επέτειος

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πηγή: Instagram (δεξιά)
Πηγή: Instagram (δεξιά)

Σήμερα, Παρασκευή 31/5, συμπληρώθηκαν πέντε χρόνια από την ημέρα που ο Πάνος Ζάρλας, πρώην παίκτης του Power of Love, έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 28 ετών, μετά από τροχαίο δυστύχημα που είχε με τη μηχανή του στη λεωφόρο Συγγρού στις 31 Μαΐου 2019 τα ξημερώματα, την ημέρα των γενεθλίων του.

Η πρώην σύντροφός του, Στέλλα Μιζεράκη, με την οποία είχε γνωριστεί στο ριάλιτι αγάπης, τον τιμά κάθε χρόνο. Έτσι και αυτή τη φορά, λοιπόν, έκανε μία πολύ συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με παλιές τους φωτογραφίες, τις οποίες συνόδευσε με κάποια τρυφερά λόγια.

Δείτε επίσης: «Μέχρι να ξανανταμώσουμε...» - Η σπαρακτική ανάρτηση της Αθηνάς Χρυσαντίδου για τον Πάνο Ζάρλα

Η ανάρτηση της Στέλλας Μιζεράκη για τα 5 χρόνια από τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα

«Σήμερα θα γιορτάζαμε τα γενέθλιά σου. Αναμνήσεις από το μακρινό 2018 που μοιάζει σαν χθες... 5 χρόνια χωρίς εσένα, αλλά για πάντα στις καρδιές μας! Aν υπάρχει θέληση υπάρχει τρόπος», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: «Ξημέρωμα θέλησες να έρθεις, ξημέρωμα να φύγεις» - Συγκινεί η μητέρα του Πάνου Ζάρλα

Στέλλα Μιζεράκη Πάνος Ζάρλας

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα πριν από δύο χρόνια, αποκάλυψε τι συνέβη στην τελευταία τους συνάντηση.

«Σαν χθες μου φαίνονται αυτά τα τρία χρόνια, δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έχουν περάσει τόσα πολλά. Μου φαίνεται σοκαριστικό το πως περνάει ο καιρός και το πως σκέφτεσαι τους ανθρώπους που έχουν φύγει από την ζωή και να είναι σαν να τους είχες δει πριν μία ώρα

Τελευταία φορά συναντηθήκαμε λίγο πριν φύγει, όταν γιορτάζαμε τα γενέθλιά του όλοι μαζί. Τον έχω εικόνα πάντα με το χαμόγελο και αυτό δεν σβήνετε. Πηγαίνω στην εκκλησία και ανάβω κερί και στο μνήμα αφήνω ένα λουλούδι. Είναι επώδυνο να το θυμάσαι συνέχεια αυτό το γεγονός», ανέφερε τότε η Στέλλα Μιζεράκη.