Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Αλήθεια τώρα;» - Η έντονη αντίδραση σε μία συγκεκριμένη ερώτηση για την Ιωάννα Τούνη

Η αποκάλυψη για την περιπέτεια κλοπής του αυτοκινήτου της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Αλήθεια τώρα;» - Η έντονη αντίδραση σε μία συγκεκριμένη ερώτηση για την Ιωάννα Τούνη

Η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, συνάντησε την Δήμητρα Αλεξανδράκη σε βραδινή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε και η ίδια στάθηκε μπροστά της για να πραγματοποιήσει μερικές δηλώσεις. Αναφέρθηκε στην κλοπή του αυτοκινήτου της και το τρομακτικό σκηνικό που αντιμετώπισε πριν από μερικά 24ωρα, ενώ απάντησε και για την Ιωάννα Τούνη.

Ειδικότερα, όσον αφορά στην κολλητή της, αντέδρασε έντονα όταν οι δημοσιογράφοι της έκαναν μία συγκεκριμένη ερώτηση για εκείνη και δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και να κρύψει την ενόχλησή της. Και η ίδια απορεί με όλα όσα γράφονται για την Influencer.

Δείτε επίσης: «Περιμένουμε ανθρωπιστική βοήθεια» - Έμεινε με το σκάφος στη μέση της θάλασσας

Η αντίδραση της Δήμητρας Αλεξανδράκη σε ερώτηση για την Ιωάννα Τούνη

«Δεν το ‘χω βάλει γενικά ποτέ κάτω. Πήρα ρίσκο ακόμα και να πάω εκεί. Με πήγαινε ο ταξιτζής εκεί και με ρώτησε "κοπέλα μου, να καλέσουμε την αστυνομία", του λέω "άνθρωπέ μου, πήγαινέ με απλά εκεί".

Μετά από λίγο που είδα ότι δεν ήταν στην εμβέλειά μου το αυτοκίνητο στο κινητό μου, κάλεσα την αστυνομία, γιατί υπάρχει και αξίζουν συγχαρητήρια σε αυτούς τους ανθρώπους. Βρήκα το αμάξι μου, βρήκα αυτούς και μάλιστα, επειδή φοβήθηκαν, έστειλαν και σε κούτα στο μαγαζί μου ό,τι προσωπικά πράγματα είχα στο αμάξι μου.

Από ‘κει και πέρα ό,τι είναι να γίνει θα το κάνει η αστυνομία, γιατί τους έχω δώσει πλήρη πρόσβαση στα πάντα. Και ήταν τόσο σίγουροι που άφησαν όλα τους τα αποτυπώματα παντού», είπα αρχικά για το αυτοκίνητό της και την περιπέτεια που πέρασε.

Έπειτα, όταν ρωτήθηκε για τη θύελλα αντιδράσεων που ξεσηκώθηκε κατά της φίλης της, Ιωάννας Τούνη, μετά από βίντεο που έκανε με τις αγορές χιλιάδων ευρώ από το ταξίδι της στο Λας Βέγκας (δείτε το εδώ μαζί με τα αιχμηρά σχόλια), ανέφερε με έντονο ύφος: «Δηλαδή αλήθεια σε πειράζει η Ιωάννα Τούνη; Αλήθεια τώρα; Γιατί η κοπέλα από το μείον ανέβηκε πάνω; Έχει κάνει τόσα πολλά, άσχετα αν δεν αναγνωρίζονται».