Μίνα Αρναούτη: Θα το φτάσει στα άκρα - Τι συμβαίνει με την τεράστια αποζημίωση που ζητά από την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη

Οι αποκαλύψεις του δικηγόρου της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

Την Πέμπτη 30/5 εκδικάστηκε η υπόθεση του Παντελή Παντελίδη που αφορά την αγωγή που είχε υποβάλει η Μίνα Αρναούτη, σχετικά με την οικονομική της αποζημίωση για την ψυχική οδύνη που υπέστη, αλλά και τα χειρουργεία που χρειάστηκε να κάνει μετά το τροχαίο δυστύχημα, ύψους 1,3 εκατομμυρίων ευρώ. Στο ποσό αυτό περιλαμβάνονται και τα χρήματα που έχασε όσο διάστημα δεν μπορούσε να εργαστεί.

Για το γεγονός αυτό, λοιπόν, μίλησε το πρωί της Παρασκευής 31/5 στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, ο δικηγόρος της, Γιάννης Κωλέττης, εξηγώντας σε ποιο στάδιο βρίσκεται ουσιαστικά αυτή τη στιγμή η υπόθεση, ποιος είναι ο στόχος της γυναίκας που βρισκόταν στο ίδιο αμάξι με τον τραγουδιστή εκείνο το μοιραίο βράδυ και ποια είναι τα επόμενα βήματά της.

Δείτε επίσης: Tv Queen: Πρώην του Παντελή Παντελίδη διεκδικεί τον τίτλο της παρουσιάστριας - Μισή Ασιάτισσα, ψηλή, μελαχρινή

Τι συμβαίνει με την χρηματική αποζημίωση της Μίνας Αρναούτη μετά το δυστύχημα με τον Παντελή Παντελίδη

Η πελάτισσά του, μέσα από όλο αυτό, επιθυμεί να δείξει την τεράστια σωματική βλάβη που υπέστη έκτοτε. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ρεπορτάζ όμως, το ποσό που αναμένεται να λάβει ως αποζημίωση θα είναι χαμηλότερο από αυτό που απαιτεί. Ο συνήγορός της, επισήμανε έτσι πως αν η απόφαση του Εφετείου δεν ανταποκρίνεται σε όσα έχουν συμβεί, οι δυο τους θα απευθυνθούν στον Άρειο Πάγο.

Δείτε επίσης: 7 χρόνια μετά το τραγικό τροχαίο ατύχημα με τον Παντελή Παντελίδη ξέσπασε - «Με βγάζουν ψεύτρα για να κάνουν κακό στην φήμη μου!»

Η ανάρτησή της για τα 8 χρόνια από τον θάνατό του

Την Κυριακή 18/2 συμπληρώθηκαν 8 χρόνια από τη μοιραία εκείνη στιγμή, που ο Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, σε στροφή της Λεωφόρου Βουλιαγμένης. Μέσα στο αμάξι, που οδηγούσε ο τραγουδιστής επέβαιναν και δύο γυναίκες.

Μια εξ αυτών είναι η Μίνα Αρναούτη, το κορίτσι που ταλαιπωρήθηκε ιδιαίτερα τα επόμενα χρόνια με νοσηλείες σε νοσοκομεία και πολύωρα χειρουργεία. Η γυναίκα δε διατηρεί καλές σχέσεις με την οικογένεια του Παντελή, καθώς εκκρεμούν δικαστήρια ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Σε κάθε περίπτωση, η Μίνα Αρναούτη θυμάται και μιλάει πάντα με τα καλύτερα για τον Παντελή Παντελίδη. Η ίδια την Κυριακή 18/2 έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στη μνήμη του τραγουδιστή, που έφυγε πολύ νωρίς από τη ζωή.

Δείτε επίσης: Παντελής Παντελίδης: ''Ρίγη συγκίνησης'' 8 χρόνια μετά τον θάνατό του - Οι έρωτες και τα πάθη που σημάδεψαν την ζωή του

«Αν ζούσες θα ήταν όλα αλλιώς...δεν θα άφηνες κανέναν να με πειράξει, θα ήσουν εκεί... Δεν μπορώ να σε ξεχάσω είναι τόσα πολλά που θα σε θυμάμαι για πάντα.

Λείπεις...σε θέλαμε όλοι μαζί μας», έγραψε η Μίνα Αρναούτη.

Παντελής Παντελίδης - Mίνα Αρναούτη