Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε κατά Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Μιλάει παντού, εκτός από τη δική μας εκπομπή! Να τον ενημερώσω ότι...»

Οι δηλώσεις που προκάλεσαν την αντίδρασή του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (δεξιά)
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (δεξιά)

Ο Γιώργος Λιάγκας, το πρωί της Παρασκευής 31/5, θέλησε να σχολιάσει τις δηλώσεις που παραχώρησε ο Γρηγόρης Αρναούτουγλου σε κάμερες άλλων καναλιών (δείτε εδώ όσα είπε για τον Δημήτρη Σταρόβα, αλλά και τα τηλεοπτικά πρόσωπα) και εξέφρασε το παράπονό του για τον συνάδελφό του.

Πιο συγκεκριμένα, εξήγησε πως παρατηρεί ότι ο συγκεκριμένος παρουσιαστής, αν και δεν μιλάει συχνά σε κανάλια ούτε παραχωρεί πολλές συνεντεύξεις, όταν το κάνει δε το κάνει στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Πρωινό, γεγονός που δεν τον δυσαρεστεί, αλλά ούτε και το θεωρεί σωστό.

Το παράπονο του Γιώργου Λιάγκα για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

«Μιλάει παντού, εκτός από τη δική μας εκπομπή ο Γρηγόρης. Δεν το έχω καημό, δεν με αφορά, θέλω να το επισημάνω όμως. Μιλάει πάντα σε κάμερες άλλων καναλιών. Καλά κάνει ο άνθρωπος, δεν το κρίνω, το επισημαίνω», είπε αρχικά.

Έπειτα, με αφορμή τις δηλώσεις του, επισήμανε: «Το πρόβλημα είναι το λάθος τηλεοπτικό ρεπορτάζ. Το έχω πει πάρα πολλές φορές, ότι το 90% του τηλεοπτικού ρεπορτάζ βασίζεται σε ψέματα, για τα οποία δεν φταίνε πάντα οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ. Πολλές φορές παίρνουν λεφτά για να τα γράψουν, κάτω από το τραπέζι, τους υπόσχονται διάφορα. Πολλές φορές γίνεται και αυτό. Πολλές φορές, όμως, παραπλανούνται από τους πρωταγωνιστές που θέλουν να λένε ότι έχουν πολλές προτάσεις, για να θορυβήσουν τα κανάλια και να τους κάνουν προτάσεις, είτε παραπλανούνται από τα κανάλια για να ρίξουν καπνό, για να μην πουν ποια είναι η πραγματική αλήθεια. Άρα το πρόβλημα δεν είναι τι απαντάει ο Γρηγόρης.

Για να το λήξω. Δεν έχω υπογράψει με τον ΑΝΤ1. Θέλω να πω κάτι γιατί με αφορά γιατί γράφονται τέρατα. Δεν έχω παρακαλέσει ποτέ για δουλειά, ποτέ δεν έχω χτυπήσει πόρτα σταθμού, έτσι είναι η φιλοσοφία της ζωής μου, ακόμα κι όταν δεν είχα γίνει γνωστός μέσω της δουλειάς μου. Κι αν χρειαστεί ποτέ να χτυπήσω πόρτα, θα έχω αποφασίσει ότι είναι το τέλος μου και θα φύγω από τη δουλειά αυτή. Έτσι έχω ορίσει το τέλος μου, γιατί τότε δεν θα μπορώ να θέσω τους όρους μου. Πρώτη φορά το λέω. Το έχω συμφωνήσει με τον εαυτό μου και θα το τηρήσω.

Όταν έχω προτάσεις δεν τα λέω σε κανένα, δεν είναι του ήθους μου. Και για να το τελειώσω, από τη στιγμή που δεν έχω υπογράψει με τον ΑΝΤ1 και προφανώς η υπογραφή θα έχει να κάνει με τη συνέχιση της 3ωρης πρωινής εκπομπής αφενός και αφετέρου με ένα project που μου πρότεινε το κανάλι, που μάλλον δεν θα υλοποιηθεί, αλλά αν υλοποιηθεί μου το πρότεινε το κανάλι γιατί θεωρεί ότι θα πάει καλά.

Και για να καθησυχάσω τους τηλεοπτικούς συντάκτες που οδήγησαν τον Γρηγόρη να πει αν κάποιος κάνει κάποιος κάνει μία ομοειδή εκπομπή κι εγώ κάνω τρεις, θα πάει καλύτερα ο άλλος κι όχι εγώ, ουσιαστικά βλέποντας το μέλλον… Δεν κατάλαβα γιατί το έκανε. Να τον ενημερώσω ότι θα μπορούσε να ρωτήσει ότι η εκπομπή που μου προτάθηκε από το κανάλι δεν έχει καμία σχέση με τα late night που πολύ επιτυχημένα και πάρα πολύ καλά παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Για να τον καθησυχάσω και όλο το σύστημα. Η εκπομπή που συζητάω, που μάλλον δε θα γίνει για να ησυχάσετε όλοι, δεν έχει καμία σχέση με τις εκπομπές του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Το έκλεισα;».

Δείτε επίσης: Το σχόλιο του Γρηγόρη Αρναούτογλου κατά του Γιώργου Λιάγκα για τον Δημήτρη Σταρόβα: «Είναι ανεπίκαιρο να σχολιάζει ο Γιώργος Λιάγκας ότι δεν ήταν καλά με τη σύντροφό του»