Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Ο γιος μου...» - Μίλησε πρώτη φορά για το φύλο του μωρού της λίγο πριν γεννήσει

Οι δηλώσεις της λίγο πριν τον τοκετό

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Ο γιος μου...» - Μίλησε πρώτη φορά για το φύλο του μωρού της λίγο πριν γεννήσει

Η Κωνσταντίνα Σπυρτοπούλου έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση το βράδυ της Πέμπτης 30/5 στα εγκαίνια του Green Park (δείτε εδώ το φόρεμα της εγκυμονούσας) με την παρουσιάστρια να παραχωρεί δηλώσεις στο Happy Day, οι οποίες προβλήθηκαν την Παρασκευή 31/5.

Να πούμε εδώ, πως η εγκυμονούσα έχει μπει στον μήνα της και περιμένει στο άμεσο μέλλον να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της. Η ίδια μάλιστα αποκάλυψε αν έχει άγχος για τη στιγμή του τοκετού αλλά και τι αναφέρει στον πρώτο της γιο για το αδερφάκι του που θα έρθει στη ζωή.

Στη συνέχεα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε και για το φύλο του δεύτερου παιδιού της, το οποίο είναι γνωστό στην οικογένεια ωστόσο δεν θέλουν να το μοιραστούν ακόμα με τον κόσμο και έτσι θα γίνει γνωστό με τη γέννησή του.

Tέλος, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στην πολυπόθητη τηλεοπτική της επιστροφή μιας και τα τελευταία χρόνια η ίδια απέχει παίρνοντας την απόφαση να κάνει οικογένεια και να αφιερωθεί στα παιδιά της. Σε κάθε περίπτωση, η τηλεόραση είναι στα άμεσα σχέδια της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου όταν με το καλό γεννήσει.

Οι δηλώσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για το μωρό που περιμένει

«Δεν έχω άγχος, αγωνία έχω και ανυπομονησία, ο γιος μου φιλάει την κοιλίτσα μου, είναι μωράκι και αυτός αλλά καταλαβαίνει είναι 17 μηνών. Στο πρώτο μου παιδί αλλάξαμε τον ωροσκόπο για να γίνει πιο spicy. Το φύλο το ξέρουμε αλλά είπαμε να το κρατήσουμε έκπληξη», είπε αρχικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για το παιδί που περιμένει.

Τέλος η εγκυμονούσα μίλησε και για την τηλεοπτική της επιστροφή όταν με το καλό γεννήσει: «Αγαπώ την οικογένειά μου, αλλά αγαπάω και τη δουλειά μου, θέλω να γυρίσω».