Αναστασία Γιούσεφ: Διέρρευσαν επίμαχες εικόνες της από κάμερα ασφαλείας νυχτερινού κέντρου - «Έχω θολώσει! Είναι τουλάχιστον ξεφτίλας»

Το δημόσιο ξέσπασμά της και η έκκληση που έκανε

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Αναστασία Γιούσεφ
Instagram / Αναστασία Γιούσεφ

Δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για την Αναστασία Γιούσεφ, καθώς, όπως αποκάλυψε μέσα από ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok, διέρρευσαν επίμαχες φωτογραφίες της στο διαδίκτυο, καθώς κάποιος δημοσίευσε εικόνες της από κάμερες ασφαλείας νυχτερινού κέντρου όπου εμφανίστηκε για να χορέψει, από τη στιγμή που μπήκε σε αποθήκη του χώρου για να αλλάξει πριν βγει στη σκηνή.

Η ίδια ξέσπασε δημόσια για το γεγονός αυτό και έκανε έκκληση μέσα από την ανάρτησή της σε όποιον μπορεί να γνωρίζει οτιδήποτε ή έστω να αναγνωρίζει τον χώρο, να επικοινωνήσει μαζί της, διότι από την ταραχή στην οποία βρίσκεται δεν μπορεί να θυμηθεί ποιο μαγαζί είναι αυτό.

Δείτε επίσης: «Δεν ισχύουν αυτά που γράφουν, έχω πάει με λίγους άνδρες» - Η Αναστασία Γιούσεφ αποκαλύπτει με πόσους έχει κοιμηθεί

Το ξέσπασμα της Αναστασίας Γιούσεφ για τις απαγορευμένες εικόνες της που διέρρευσαν

«Δεν μπορώ να κάνω τη δουλειά μου, έχω φρικάρει. Πραγματικά, θέλω να μου πείτε όσες δουλεύουν σε αυτά τα μαγαζιά, λογικά αναγνωρίζουν το μέρος. Είναι μια αποθήκη ενός μαγαζιού, εγώ δεν μπορώ αυτή τη στιγμή να θυμηθώ, έχω θολώσει. Πρέπει οπωσδήποτε να βρω ποιο μαγαζί είναι αυτό, οπότε αν κάποιος γνωρίζει την αποθήκη αυτή, παρακαλώ να μου στείλει μήνυμα γιατί πρέπει να τιμωρηθεί αυτός που το έκανε», αναφέρει αρχικά και συνεχίζει χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει ή να κρύψει την σύγχυσή της:

«Είναι τουλάχιστον ξεφτίλας, μου έχει απλά χαλάσει όλη την ημέρα. Ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη, πολλοί μου έχετε στείλει μήνυμα. Άλλοι κάνουν την πλάκα τους. Ειλικρινά δεν ξέρω που μπορώ να το φτάσω αυτό το πράγμα. Θέλω μόνο όσοι αναγνωρίσατε την αποθήκη αυτού του μαγαζιού να μου πείτε ποιο είναι.

Αναρωτιέμαι δηλαδή αν ήμουν γυρισμένη από την μπροστά μεριά και δεν τύχαινε να είμαι με την πλάτη, αυτός ο άνθρωπος θα με έβγαζε στο internet γυμνή; Πάμε καλά; Αυτό είναι βία. Παρά τη θέληση του άλλου, να διαρρεύσει στο internet αυτές τις φωτογραφίες. Δηλαδή, αυτός ο άνθρωπος τώρα έχει βίντεο; Και μπορεί ο καθένας από την κάμερα ασφαλείας του μαγαζιού του να ανεβάσει αυτό το πράγμα; Αυτό είναι όχι απλά βία, όχι απλά αισχρό... Πρέπει να σταματήσει αυτό το πράγμα, αυτή η εκμετάλλευση των γυναικών. Είναι ότι χειρότερο μπορούν να κάνουν σε έναν άνθρωπο. Ελπίζω να βρεθεί αυτός που το έκανε και να τιμωρηθεί».

Δείτε επίσης: Έτοιμη για γάμο και παιδιά η Αναστασία Γιούσεφ - Οι αποκαλύψεις για τον σύντροφό της και το ενδεχόμενο οικογένειας