Χρήστος Μάστορας & Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Ο έρωτάς τους μέσα σε 23 δευτερόλεπτα - Το τρυφερό βίντεο με αδημοσίευτες στιγμές τους

Είναι πολύ καλά μαζί και δεν κρύβεται!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και ο Χρήστος Μάστορας διανύουν μια πολύ όμορφη περίοδο στη σχέση τους. Μπορεί το ζευγάρι να μην επιθυμεί ιδιαίτερα την προβολή του δεσμού του, σε κάθε περίπτωση όμως φαίνεται μέσα από κοινές εξόδους και σπάνιες αναρτήσεις του, πως περνάνε καλά μαζί.

Το καλοκαίρι του 2024 ο τραγουδιστής και το μοντέλο - επιχειρηματίας θα κλείσουν δύο χρόνια μαζί! Να τονίσουμε, πως στην αρχής της σχέσης τους προφύλασσαν αυτό που τους συνέβαινε, επομένως το κοινό τους βλέπει κανονικά μαζί τον τελευταίο περίπου ένα χρόνο.

Μια κίνηση της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη την Τετάρτη 29/5 στον λογαριασμό της στο Tik Tik συγκίνησε τους ακόλουθους της και σίγουρα τον αγαπημένο της. Η ίδια με αφορμή την κυκλοφορία του νέου κομματιού των Μελισσών ''Μοναχική καρδιά'' αποφάσισε να δημιουργήσει ένα τρυφερό βίντεο με αυτό.

Δείτε επίσης: Χρήστος Μάστορας: Το νέο τραγούδι του έχει το αποτύπωμα της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη

Πιο αναλυτικά, η Καληφώνη συνέλεξε αδημοσίευτες στιγμές της με τον Χρήστο Μάστορα και έτσι δημιουργήθηκε το παρακάτω βίντεο με μερικά από τα τετ α τετ του ερωτευμένου ζευγαριού.

Το τρυφερό βίντεο της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη με τον Χρήστο Μάστορα

«Εκτός από τη δικιά σου καρδιά», έγραψε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Σε πρόσφατες δηλώσεις που είχε κάνει η Γαρυφαλλιά Καληφώνη στην κάμερα του Πρωνού Σουσού είχε μιλήσει για τη σχέση της με τον Χρήστο Μάστορα και το ενδεχόμενο κάνουν το επόμενο βήμα στον δεσμό τους λέγοντας: «Με είδε ο Χρήστος, του είπα και τι θα φορέσω. Πάντα του αρέσω, αυτή είναι η αλήθεια. Με τον Χρήστο είμαστε καλά. Δεν ξέρω για επόμενο βήμα, δεν κάτι που σκεφτόμαστε πάντως», (δείτε εδώ το βίντεο και τη συνέχεια).