Ελένη Μενεγάκη για Ολυμπιακό: «Στην οικογένειά μου ζήσαμε τεράστιες συγκινήσεις, έκλαιγα απ' τη χαρά τους»

Ντύθηκε στα κόκκινα και φωτογραφήθηκε με κασκόλ της ομάδας

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
instagram/elenimenegaki
instagram/elenimenegaki

Μετά τη σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στη Φιορεντίνα για το Conference League, που του χάρισε στην Ελλάδα το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο σε συλλογικό επίπεδο, και η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να μοιραστεί τη χαρά της. Η παρουσιάστρια του Mega ντύθηκε στα κόκκινα στη σημερινή εκπομπή της, ενώ πριν από λίγη ώρα ανέβασε φωτογραφία με το κασκόλ της ομάδας.

«Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό! Σε ευχαριστούμε για τις μεγάλες συγκινήσεις που ζήσαμε μαζι σας! Θρύλος ολέ!» έγραψε η Ελένη Μενεγάκη στη λεζάντα της φωτογραφίας με το κασκόλ του Ολυμπιακού.

Δείτε επίσης: Βαγγέλης Μαρινάκης για τη νίκη του Ολυμπιακού: «Το χρωστάγαμε σε όλους τους Έλληνες και στα παιδιά που έχουν “φύγει”»

Όσα ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της για τη νίκη του Ολυμπιακού

Η έναρξη της εκπομπής της ήταν αφιερωμένη στον Ολυμπιακό, καθώς και σε όλους τους φίλους της ομάδας που κατέκλυσαν τον Πειραιά χθες το βράδυ. Η Ελένη Μενεγάκη είπε πως, και στο δικό της σπίτι, έζησαν στιγμές χαράς και συγκίνησης.

«Τι στιγμές ζήσαμε Χριστέ μου. Πόσα ελληνικά σπίτια, πόσοι άνθρωποι χάρηκαν, δάκρυσαν, ξαναχάρηκαν, ζήσανε αυτό το μεγάλο όνειρο. Όσοι είναι Ολυμπιακοί καταλαβαίνουν πολύ καλά αυτά που λέω. Μεγαλώνοντας σε ένα κόκκινο σπίτι άκουγα από μικρό παιδί: “Πότε θα ζήσουμε αυτές τις στιγμές;”. Που όταν μικρή δεν καταλάβαινα ακριβώς, γιατί κάθε νίκη του Ολυμπιακού είναι κάτι πολύ μεγάλο. Κόκκινες καρδιές παντού αναβοσβήνουν σε όλη την Ελλάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη για τον Ολυμπιακό.

«Δεν ξέρω τι να πω. Ζήλεψα αυτούς που ήταν στον Πειραιά χθες και χάρηκα που το Mega μπορούσε να δίνει τον παλμό. Οι εικόνες δεν χρειάζονται λόγια, είναι πολύ δυνατές. Οι εικόνες του κόσμου που κάθισε εκεί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, να ζήσει αυτές τις στιγμές που θα λέει στα παιδιά του. Εύχομαι και πιστεύω πως αυτή είναι μόνο η αρχή! Αυτά που είπα τα αφιερώνω στην οικογένειά μου που χθες το βράδυ ζούσαν τεράστιες συγκινήσεις. Έκλαιγαν πραγματικά και έκλαιγα κι εγώ με τη χαρά τους περισσότερο», κατέληξε στην τοποθέτησή της για τον Ολυμπιακό η Ελένη Μενεγάκη.