Ροντινέι: ''Πανικός'' στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού μετά τη νίκη - Το επικό βίντεο με τον Βραζιλιάνο παίκτη να χορεύει Δέσποινα Βανδή

Με μεγάφωνο στο ρυθμό της Ελληνίδας τραγουδίστριας

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP - pretinhorodi_oficial / Instagram
NDP - pretinhorodi_oficial / Instagram

Μια αξέχαστη βραδιά έζησε το ελληνικό ποδόσφαιρο την Τετάρτη 29/5 με την ομάδα του Ολυμπιακού να κατακτάει το Conference Leuge μέσα στην Opap Arena ενάντια της Φιορεντίνα (δείτε εδώ τι συνέβη τη στιγμή της νίκης).

Από τη στιγμή της νίκης και στο εξής ο Πειραιάς και η μισή Αθήνα πλημμύρισαν από πλήθος κόσμου, που έσπευσε να να γιορτάσει την ιστορική αυτή κατάκτηση που χάρισε ο Ολυμπιακός στους Ερυθρόλευκους και όχι μόνο.

Αντίστοιχα και για τους ίδιους τους παίκτες της ομάδας η εν λόγω νίκη ήταν πολύ σημαντική. Μέσα από βίντεο, που δημοσιεύτηκαν στο instagram βλέπουμε τι συνέβη στα αποδυτήρια με τους ποδοσφαιριστές να ζουν την απόλυτη ευτυχία.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει μάλιστα το βίντεο με τον Βλαζιλιάνο Ροντινέι να ακούει Δέσποινα Βανδή και συγκεκριμένα το κομμάτι ''Πανσέληνος'' ξεσαλώνοντας ακόμα και αν δεν ήξερε τους στίχους στα ελληνικά. Ο ποδοσφαιριστής ωστόσο, φαίνεται πως αγαπάει πολύ το συγκεκριμένο κομμάτι και έτσι χόρευε στο ρυθμό της μουσικής της Ελληνίδας τραγουδίστριας.

Δείτε επίσης: Νούμερα τηλεθέασης 29/5: Ασυναγώνιστο το Mega με τον Ολυμπιακό - Τι έκαναν τα υπόλοιπα προγράμματα

Το βίντεο με παίκτη του Ολυμπιακού να χορεύει Δέσποινα Βανδή στα αποδυτήρια

«Η ιστορία του Ολυμπιακού απολαμβάνει αυτή τη στιγμή. Το αξίζουμε. Σ' αγαπώ Ολυμπιακάρα», έγραψε ο pretinhorodi_oficial.

Πριν από λίγο καιρό η Δέσποινα Βανδή είχε παραχωρήσει δηλώσεις στην κάμερα του Πρωνού Σουσού με την ίδια να αναφέρεται με πολύ καλά λόγια στον Ολυμπιακό: «Η συνεργασία με τον Αντώνη Ρέμο είναι τέλεια. Την είδα την Eurovision, καλή επιτυχία στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Παιδιά, ήταν πάρα πολύ ωραία...και τον Ολυμπιακό τον είδα που ήταν καταπληκτικός...», (δείτε εδώ όλο το βίντεο με τις δηλώσεις).