Γρηγόρης Γκουντάρας: «Έχουμε δυο παιδιά και ζητούν να μάθουν!» - Χαμός στο Δ.Σ Σαρωνικού για την απομάκρυνση της Ναταλί Κάκκαβα

Τι συνέβη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γρηγόρης Γκουντάρας: «Έχουμε δυο παιδιά και ζητούν να μάθουν!» - Χαμός στο Δ.Σ Σαρωνικού για την απομάκρυνση της Ναταλί Κάκκαβα

Χαμός επικράτησε στην συνεργασία του Δ.Σ Σαρωνικού με αφορμή την απομάκρυνση της Ναταλί Κάκκαβα έπειτα από καταγγελίες εναντίον της (δείτε τι συνέβη). Η ένταση ανέβηκε όταν η ξανθιά παρουσιάστρια ζήτησε από τον δήμαρχο Δημήτρη Παπαχρήστο να διαβάσει την επιστολή των 7 προέδρων ΚΑΠΗ με την οποία καθαιρέθηκε από αντιδήμαρχος.

Μάλιστα, την συνεδρίαση κατέγραψε με το κινητό του ο Γρηγόρης Γκουντάρας, καθώς ο δήμαρχος δεν επέτρεψε στην κάμερα του Alpha να μαγνητοσκοπήσει τη συνεδρίαση.

Τι συνέβη στην συνεδρίαση του Δ.Σ για την Ναταλί Κάκκαβα

Όταν η Ναταλί Κάκκαβα ζήτησε να διαβαστεί η επιστολή, το αίτημα δεν έγινε δεκτό, ωστόσο, διαβάστηκε λίγο μετά. Ο σύζυγός της επίσης, δεν δίσταζε να μιλάει και εκείνος παρόλο που δεν πήρε μέρος λέγοντας μεταξύ άλλων «Έχουμε δυο παιδιά και ζητούν να μάθουν!»

Επίσης, όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος μαζί με την σύζυγό του έχουν στείλει εξώδικο "σε μια πρόεδρο ΚΑΠΗ που τόλμησε να γράψει κάτι για την ηθική της γυναίκας μου".

«Έχεις μια χρυσή ευκαιρία να ζητήσεις συγγνώμη, να αποκαταστήσεις το όνομα της γυναίκας μου, της μητέρας των παιδιών μου που μέχρι χτες έπαιρνες αγκαλιά. Να είσαι σίγουρος ότι όλο αυτό το "πουλόβερ" εγώ θα το ξηλώσω!» είπε μεταξύ άλλων ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

«Η πρόταση μου ήταν να συνεχίσω ομαδικά, δεν πήρα απαντήσεις στα ερωτήματα μου. Δεν μπορεί να λέει ο δήμαρχος δεν ήταν ενήμερος για την συναισθηματική μου κακοποίηση. Απέδειξε ότι ήθελε να πάει παρακάτω γιατί προφανώς συμφέρει τις συγκεκριμένες κλίκες», είπε μετά την συνεδρίαση του Δ.Σ η Ναταλί Κάκκαβα.