Μιλτιάδης Μαρινάκης: Ποιος είναι ο 25χρονος γιος του Βαγγέλη Μαρινάκη - Η ζωή στο Λονδίνο και η διοίκηση του Nottingham Forest

Φωτογραφίες από τη ζωή του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μιλτιάδης Μαρινάκης: Ποιος είναι ο 25χρονος γιος του Βαγγέλη Μαρινάκη - Η ζωή στο Λονδίνο και η διοίκηση του Nottingham Forest

Ο Ολυμπιακός το βράδυ της Τετάρτης 29/5 κατέκτησε το Conference League μετά τη νίκη του έναντι της Φιορεντίνα με 1-0 μέσα στο γήπεδο Opap Arena. Από τον σημαντικό αυτό αγώνα ήταν αδιανόητο να λείπει ο πρόεδρος της ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης και ο γιος του, Μιλτιάδης.

Μάλιστα, πατέρας και γιος μετά την νίκη της ομάδα τους, πόζαραν μέσα στο γήπεδο κρατώντας το γήπεδο το οποίο στη συνέχεια θα διακοσμήσουν στα γραφεία τους.

Ποιος είναι ο γιος του Βαγγέλη Μαρινάκη, Μιλτιάδης

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έτσι λίγα είναι αυτά που γνωρίζουμε για την οικογένεια του. Ο επιχειρηματίας είναι παντρεμένος με την σύζυγό του, Αθανασία εδώ και πολλά χρόνια και μαζί έχουν αποκτήσει 4 παιδιά, 3 κορίτσια και 1 αγόρι. Ο Μιλτιάδης λοιπόν είναι ο μεγαλύτερος της οικογένειας. Μάλιστα, έχει μπει στις επιχειρήσεις από πολύ νέος.

Δείτε επίσης: Βαγγέλης Μαρινάκης για τη νίκη του Ολυμπιακού: «Το χρωστάγαμε σε όλους τους Έλληνες και στα παιδιά που έχουν “φύγει”»

Ο Μιλτιάδης είναι απόφοιτος του Κολλεγίου Ψυχικού και έχει σπουδάσει στη Μεγάλη Βρετανία, ωστόσο ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο νεαρός από το 2017 που ολοκλήρωσε το σχολείο, ζει μόνιμα στην Αγγλία, όπου έχει αναλάβει την διοίκηση της δεύτερης ποδοσφαιρικής ομάδας της οικογένειας Μαρινάκη, την Νότινγκαμ Φόρεστ. Μάλιστα, από το 2021 ίδρυσε την δική του εταιρία, Shoplflix.

Στα social media και ιδιαιτέρως στο Instagram, ο 25χρονος είναι ιδιαίτερα ενεργός.

Μιλτιάδης Μαρινάκης Ολυμπιακός
mil7iadis/Instagram

Μιλτιάδης Μαρινάκης
mil7iadis/Instagram