Κωνσταντής Τζολάκης: Αυτή είναι η ξανθιά καλλονή σύντροφός του - Full in love ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού

Η καταγωγή, οι σπουδές και το love story τους

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
kostantis_tzol - Instagram
kostantis_tzol - Instagram

Μοναδικές στιγμές έζησαν το βράδυ της Τετάρτης 29/5 οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού καθώς μέσα από τη νίκη των Ερυθρόλευκων στον τελικό του Conference League η ελληνική ομάδα ποδοσφαίρου έζησε μια μεγάλη γιορτή στην ιστορία της.

Γενικότερα, η νίκη του Ολυμπιακού ενάντια της Φιορεντίνα σηματοδοτεί μια γιορτή για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι παίκτες του Ολυμπιακού έφεραν λοιπόν μεγάλη χαρά στη χώρα και παράλληλα έζησαν πρωτοφανείς στιγμές μέσα από την αγάπη του κόσμου.

Πιο συγκεκριμένα, ο τερματοφύλακας της ομάδας, ο 21χρονος Κωνσταντής Τζολάκης αποτελεί ένα από τα πολύ βασικά μέλη του Ολυμπιακού, ο οποίος αποθεώθηκε στη χθεσινή βραδιά της νίκης στην Opap Arena.

Μάλιστα για εκείνον και τα αγαπημένα του πρόσωπα η χαρά είναι τεράστια. Να πούμε εδώ, πως ο νεαρός τερματοφύλακας εδώ και έναν χρόνο λέγεται ότι είναι σε σχέση με τη Νάσια Σπανού.

Δείτε επίσης: Ολυμπιακός Conference League: Εξωπραγματικά τα χθεσινά 29/5 νούμερα τηλεθέασης - Θρίαμβος για το Mega!

Η σύντροφος του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, Κωνσταντή Τζολάκη

Πρόκειται για ένα πολύ όμορφο κορίτσι με ενεργό λογαριασμό στα social media. Μάλιστα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της Real το ζευγάρι πέρασε τα Χριστούγεννα μαζί στο Παρίσι, ενώ το Πάσχα τους βρήκε στα Σφακιά. Τέλος, το νεαρό κορίτσι κατάγεται από τα Γρεβενά και έχει σπουδάσει στο Πολυτεχνείο του Αριστοτελείου Θεσσαλονίκης.

Το ζευγάρι αν και αρκετό διάστημα μαζί δεν θέλει να προκαλεί μέσα από τη σχέση του τα φώτα της δημοσιότητας και έτσι αν ανατρέξει κανείς στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media δεν θα βρει εύκολα κοινές φωτογραφίες τους ή έστω σημάδια που να προδίδουν τη σχέση τους.