GNTM: Την παρομοίαζαν με τη Γεωργία Βασιλειάδου - Πώς είναι 18 χρόνια μετά η Μόνικα και με τι ασχολείται το outsider που πλησίασε τη νίκη

Οι φωτογραφίες από την ζωή της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
GNTM: Την παρομοίαζαν με τη Γεωργία Βασιλειάδου - Πώς είναι 18 χρόνια μετά η Μόνικα και με τι ασχολείται το outsider που πλησίασε τη νίκη

Πολλά κορίτσια έχουν περάσει από το σπίτι και την πασαρέλα του GNTM, ωστόσο υπάρχουν κάποια που έχουν ξεχωρίσει. Άλλα λόγω εμφάνισης, κάποια εξαιτίας της συμπεριφοράς τους και μερικά λόγω της ενασχόλησής τους με την τηλεόραση στην συνέχεια.

Ένα από αυτά είναι και η Μόνικα, η οποία συμμετείχε στον πρώτο κύκλο του διαγωνισμού μόδας και παρόλο που είχε ακούσει διάφορες εκφράσεις για την εικόνα της, με τον Χάρη Χριστόπουλο να την χαρακτηρίζει ως την "άσχημη" του κινηματογράφου, να την παρομοιάζει με τη Γεωργία Βασιλειάδου, αλλά και την ηθοποιό "Ταϋγέτη", είχε καταφέρει να φτάσει πολύ μακριά στο παιχνίδι.

Δείτε επίσης: Κυβέλη Χατζηευστρατίου - Που βρίσκεται και τι κάνει σήμερα η νικήτρια του GNTM 4

Πώς είναι και τι κάνει σήμερα η Μόνικα από το GNTM

Μάλιστα, μετά από αυτό συνέχισε να ασχολείται με το modeling και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προβάλλει διάφορεα στιγμιότυπα από τις δουλειές της και της μεγάλες συνεργασίες της. 18 χρόνια μετά δεν έχουν αλλάξει πολλά πάνω της, με το χαμόγελό της να μαγνητίζει τα βλέμματα κάθε φορά. Αξίζει να σημειωθεί πως όλο αυτό το διάστημα δεν έχει πειράξει ούτε τα μαλλιά της και διατηρεί το ίδιο ξανθό χρώμα και το μακρύ τους μήκος.

Δείτε επίσης: Samuel: 4 χρόνια μετά το GNTM έφυγε από την Ελλάδα και είναι αγνώριστος - Τα βίντεο με μακριά μαλλιά, γυναικεία ρούχα και γόβες

Πως είναι σήμερα και η Ειρήνη Ερμίδου

Η Ειρήνη είναι από τις κοπέλες που κατάφεραν να ξεχωρίσουν μέσα στο ριάλιτι μοντέλων πριν από 5 χρόνια, αφού είχε έναν πιο χειμαρρώδη χαρακτήρα, ενώ ήταν αγοροκόριτσο. Όπως είχε αποκαλύψει μάλιστα η ίδια, πολλοί την έλεγαν "ποδοσφαιρίστρια".

Η Ειρήνη Ερμίδου είναι λάτρης των social media και δε του Instagram όπου σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες φωτογραφίες από τα ταξίδια της, από τι βόλτες με φίλους και γενικά από τα looks της και τις εικόνες που βλέπει στους δρόμους.

Το στιλ της μάλιστα έχει αλλάξει πολύ! Από το GNΤΜ μέχρι σήμερα έχει αλλάξει πάρα πολλά χρώματα και μήκη στα μαλλιά της. Τα έχει κάνει ξανθά, πλατίνα, καστανά, ροζ, τώρα όμως τα έχει ξανά και μάλιστα κοντά σγουρά.

Επίσης και το στιλ στα ρούχα της έχει αλλάξει πολύ, αφού είναι πιο altrnative.

Δείτε επίσης: Αυτοκτόνησε ο 23χρονος, Ερμής Καραγιάννης, πρώην διαγωνιζόμενος του GNTM - Σπαραγμός πάνω από το λευκό φέρετρό του