Δήμητρα Βαμβακούση: Η κόρη της είναι ίδια με τον Ντάνο όταν ήταν μωρό - Η φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram

Είχε πει ότι ήθελε να του μοιάζει!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Δήμητρα Βαμβακούση πριν από μερικούς μήνες έγινε μαμά για πρώτη φορά, φέρνοντας στη ζωή τον καρπό του έρωτά της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Είναι ξετρελαμένοι και οι δύο με την μικρή κορούλα τους, όμως τα στιγμιότυπα που δημοσιεύουν μαζί της στα social media είναι πολύ περιορισμένα, καθώς προσπαθούν να την προστατεύσουν από τα φώτα της δημοσιότητας και ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Παρόλα αυτά, η πρώτη, μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την Τρίτη 28/5, αποκάλυψε πως το μωρό μοιάζει περισσότερο στον μπαμπά του, τον Ντάνο. Δημοσίευσε συγκεκριμένα στο προφίλ της μία φωτογραφία από τα παιδικά χρόνια του, ώστε να καταλάβει και το κοινό πως ήταν και εκείνος μικρός.

Δείτε επίσης: Γιώργος Αγγελόπουλος - «Η μεγαλύτερη νίκη της ζωής μου είναι ο ερχομός της κόρης μου»

Η ομοιότητα του Γιώργου Αγγελόπουλου με την κόρη του

«Το μωρό μου είναι ίδιο ο πατέρας του», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Γιώργος Αγγελόπουλος - Δήμητρα Βαμβακούση: «Κάναμε τόσα πράγματα χωρίς να ξέρουμε για την εγκυμοσύνη...»

Γιώργος Αγγελόπουλος παιδί

Οι τρυφερές τους οικογενειακές στιγμές στην παραλία

Το νέο κεφάλαιο στη ζωή του ζευγαριού έχει ανοίξει και παρά τις όποιες δυσκολίες είχε η αρχή της σχέσης του Γιώργου Αγγελόπουλου με τη Δήμητρα Βαμβακούση - η συνέχεια φαίνεται να τους επιφυλάσσει πολύ όμορφες εκπλήξεις.

Τις ημέρες του Πάσχα το ζευγάρι μαζί με την κόρη του είχε το χρόνο να κάνει οικογενειακές βόλτες και αποδράσεις καθώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις ήταν λιγότερες ενόψει των γιορτών (δείτε εδώ το πρόσφατο ταξίδι με το μωρό για προσκύνημα).

Μέσα από φωτογραφίες που εξασφάλισε ο φακός του Youweekly.gr αποκλειστικά βλέπουμε την πρόσφατη βόλτα του επιχειρηματία - ηθοποιού με την σύζυγό του και το καρότσι. Οι τρεις του περπάτησαν σε έναν ήρεμο δρόμο στη Βούλα, κοντά στη φύση με το βλέμμα του Αγγελόπουλου και της Βαμβακούση να είναι στραμμένο διαρκώς στην κόρη τους.

Γιώργος Αγγελόπουλος - Δήμητρα Βαμβακούση - ΚόρηΓιώργος Αγγελόπουλος - Δήμητρα Βαμβακούση - παιδίΓιώργος Αγγελόπουλος - Κόρη - ΒόλταΓιώργος Αγγελόπουλος - Δήμητρα Βαμβακούση - Βόλτα