Κωνσταντίνος Βασάλος κατά Ελένης Χατζίδου: «Πρέπει να πει ευχαριστώ σε εμένα! Βγάζετε ένα 20λεπτο, μια ενότητα και κράζετε»

Την αποστόμωσε!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κωνσταντίνος Βασάλος κατά Ελένης Χατζίδου: «Πρέπει να πει ευχαριστώ σε εμένα! Βγάζετε ένα 20λεπτο, μια ενότητα και κράζετε»

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος απάντησε στην Ελένη Χατζίδου μέσα από την εκπομπή του στο Youtube «Τι θα φάμε καλέ». Σχολιάζοντας τα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και όταν ήρθε η συζήτηση στο ζευγάρι Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου, ήταν... χείμαρρος.

Το μήνυμα του Κωνσταντίνο Βασάλου στην Ελένη Χατζίδου

«Βγήκε η Χατζίδου και είπε ότι πρέπει να πω ευχαριστώ για όσες ευκαιρίες μου δόθηκαν στην τηλεόραση. Πρέπει να πει η Χατζίδου ευχαριστώ σε εμένα για το υλικό που της δίνω και παίζει στην εκπομπή. Και τα πόσα πεσιματικά μου κάνουν και απαντάω στην εκπομπή. Αν δεν έκανα εγώ αυτά, δεν θα σχολίαζαν αυτοί 20 λεπτά στην εκπομπή. Εγώ να πω ευχαριστώ στην ελληνική τηλεόραση δεν είμαι αγνώμων γιατί πήρε σε ένα παιχνίδι με βοήθησε κλπ...

Δεν χρωστάω σε κανέναν, δεν μου έκανε κανείς τη χάρη να με πάρει σε ένα κανάλι να δουλέψω. Ούτε έβαλα το μαχαίρι στο λαιμό σε κανέναν. Και όταν παίρνετε αποσπάσματα από αυτή την εκπομπούλα, να λέτε κι εσείς ευχαριστώ που βγάζετε ένα 20λεπτο, μια ενότητα και κράζετε. Να είμαστε όλοι ισορροπημένοι και να ξέρουμε τι λέμε», είπε χαρακτηριστικά, αφού πρώτα δήλωσε πως είναι ένα πολύ αγαπητό ζευγάρι και πολύ δεμένο με τον σύζυγό της.

Δείτε επίσης: «Το έχω πει χίλιες φορές...» - Η αντίδρασή του Κωνσταντίνου Βασάλου σε ερώτηση για τη φημολογούμενη σύντροφό του

Τι είχε πει η Χατζίδου στο πλατό του BreakfastStar

«Ο κάθε άνθρωπος παίρνει τα πράγματα διαφορετικά. Εσύ μπορεί να είσαι σκληρόπετση, μπορεί να μην στο έχουν κάνει, μπορεί να μην το έχεις καταλάβει, μπορεί να μην το έχεις βιώσει έτσι».

«Από τη στιγμή που δεν είναι δημοσιογράφος είναι ένας λόγος παραπάνω να θέλεις να κάτσεις να τα μάθεις όλα. Ειδικά, τη σκαλέτα θα έπρεπε να την ξεσκονίζει. Και την πρώτη χρονιά όχι να μιλάνε για γλάστρα, αλλά να λένε: "Παναγία μου, πού βρέθηκε αυτός και τα έχει κάνει όλα άνω κάτω;".

Πολύ καλό παιδί είναι αλλά όταν ξεκινάς να δουλεύεις και καταλαβαίνεις τι γίνεται στα 5 χρόνια και στα 6 και είσαι τώρα στα 7… Ε, δεν είναι και τόσο… Πρέπει να πει και ευχαριστώ που του δόθηκαν τόσες ευκαιρίες», είπε.