Άννα Βίσση: Mε τον Νίκο Καρβέλα και τη σύντροφό του Έλενα Φερεντίνου για φαγητό

Έχουν χωρίσει εδώ και χρόνια, αλλά διατηρούν φιλικές σχέσεις

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/cosmopoliti
Instagram/cosmopoliti

Ένας έρωτας που έγραψε ιστορία στο καλλιτεχνικό στερέωμα, ξεκίνησε πριν από τέσσερις δεκαετίες και κορυφώθηκε με τον γάμο τους το '83, αλλά συνεχίζεται μέχρι σήμερα σε πλατωνικό επίπεδο πλέον. Η Άννα Βίσση με τον Νίκο Καρβέλα «δεν μπορεί να χωρίσουν», όπως λέει το ομώνυμο κομμάτι τους και όπως... μαρτυρούν τα φωτογραφικά στιγμιότυπα που μοιράστηκε πρόσφατα η δημοσιογράφος Χριστίνα Πολίτη.

Παρότι χόρεψαν τον «Τελευταίο χορό» τους πριν από 30 χρόνια σχεδόν, διατηρούν καλές σχέσεις, με την Άννα Βίσση να κάνει παρέα με όλες τις γυναίκες που μπήκαν στη ζωή του μουσικοσυνθέτη μετά από εκείνη. Κατά καιρούς την έχουμε δει με την Αννίτα Πάνια, μητέρα του δεύτερου παιδιού του, ενώ στη χθεσινοβραδινή έξοδό τους για φαγητό, στην παρέα τους βρισκόταν η Έλενα Φερεντίνου, σύντροφος του Νίκου Καρβέλα τα τελευταία χρόνια, με την οποία έχει αποκτήσει επίσης έναν γιο.

Δείτε επίσης: Άννα Βίσση: Αγοράζει σπίτι στην Σκύρο – Όλες οι λεπτομέρειες και το ποσό που διαθέτει η τραγουδίστρια

Άννα Βίσση Νίκος Καρβέλας Έλενα Φερεντίνου
Instagram/cosmopoliti

Τι δήλωνε για τον γάμο του με την Άννα Βίσση ο Νίκος Καρβέλας

Κι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κάνουν κάποια κοινή έξοδο, με τον μουσικοσυνθέτη να την παρακολουθεί κατά καιρούς στις νυχτερινές εμφανίσεις της, ενώ και η Άννα Βίσση δηλώνει ανοιχτά πως: «Το κεφάλαιο Καρβέλας δεν θα κλείσει ποτέ». Μπορεί ο έρωτας μεταξύ τους να πέρασε σε άλλο στάδιο, αλλά πλέον έχουν κάτι πολύ σημαντικότερο: Μία κόρη με δύο εγγονούς που υπερλατρεύουν, και αναμνήσεις από μία ολόκληρη ζωή μαζί.

Άννα Βίσση Νίκος Καρβέλας
Instagram/cosmopoliti

Ο Νίκος Καρβέλας ακόμα μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τη συνεργασία τους, τονίζοντας πρόσφατα στη Νίκη Λυμπεράκη ότι: «Καμία Ελληνίδα τραγουδίστρια δεν μπορεί να κάνει αυτό που κάνει η Άννα Βίσση. Γι’ αυτό και άλλωστε δεν την άλλαξα ποτέ, δεν πήγα να ζητήσω κάποια άλλη τραγουδίστρια. Της έλεγα, "Αννούλα τώρα κάνουμε αυτό", γίνονταν μετά οι Δαίμονες, ήταν παντού. Οπότε ήταν ο άνθρωπός μου».

Όσον αφορά τον γάμο τους, πάντως, είχε σχολιάσει: «Αυτό το επαίσχυντο πράγμα που έκανα, το ότι ο Καρβέλας έκανε γάμο, ήμουν πολύ μικρός και ρομαντικός τότε. Με την Άννα αισθάνθηκα ότι υπάρχει κάτι αλλοπρόσαλλο μες στις βλάβες του εγκεφάλου μου που με οδήγησε να κάνω αυτό. Το έκανα και μετά το πλήρωσα, γιατί δεν είμαι για τέτοια πράγματα».