Μαρί Σαντάλ: Με τζιν, μυτερές γόβες και τσάντα γνωστού οίκου μόδας - Η εντυπωσιακή εμφάνιση στο κέντρο της Αθήνας δίπλα στον Παύλο

Όλοι την κοιτούσαν όπως προχωρούσε στη Βουκουρεστίου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μαρί Σαντάλ και ο Παύλος Γλύξμπουργκ βρέθηκαν αυτές τις μέρες στην Αθήνα και ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr τους εντόπισε στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην οδό Βουκουρεστίου να περπατούν οι δυο τους, μαζί με τον Κώστα Καίσαρη. Ήταν ευδιάθετοι και μόλις παρατήρησαν, μάλιστα, πως υπήρχε κάμερα απέναντί τους, δεν ενοχλήθηκαν, αντιθέτως χαμογέλασαν.

Η πρώτη είχε επιλέξει ένα πολύ εντυπωσιακό σύνολο για να εμφανιστεί. Αν και τα κομμάτια που αποτελούνταν είναι απλά, είναι πάντα διαχρονικά και κομψά, γι' αυτό και ξεχωρίζουν. Πιο συγκεκριμένα, είχε επιλέξει να βάλει μία τζιν παντελόνα, σε ανοιχτό χρώμα, την οποία συνδύασε με κρεμ πουκάμισο και σκούρο μπλε σακάκι, ενώ στα χέρια της κρατούσε μία μπεζ τσάντα γνωστού οίκου μόδας.

Δείτε επίσης: Δεν φτάνουν ούτε 10 μισθοί για ένα τετραγωνικό τους μέτρο - Πόσο κοστίζουν τα σπίτια που αναζητούν ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ στην Αθήνα

Το outfit ολοκληρωνόταν με τις μυτερές nude γόβες της, κάποια βραχιόλια και τα γυαλιά της. Ο καλός της, από την άλλη πλευρά, φορούσε μαύρο παντελόνι, με λευκό πουκάμισο και μπλε σακάκι, εξίσου εντυπωσιακός δίπλα της.

Δείτε επίσης: Dj, μοντέλο και χρυσή κληρονόμος - Αυτή είναι η σύντροφος του 22χρονου γιου του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, Αχιλλέα

Η έξοδος του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ στο κέντρο της Αθήνας

Παύλος και Μαρί Σαντάλ Αθήνα

Η ανάρτηση που έκανε εκείνη για τα γενέθλιά του

Ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου είχε τα γενέθλιά του και συμπλήρωσε τα 57 χρόνια ζωής, κάτι που θέλησε να γιορτάσει σε οικογενειακό κύκλο, μαζί με ορισμένους από τους αγαπημένους του ανθρώπους.

Στο Λονδίνο γιόρτασαν αυτή τη μεγάλη μέρα, έχοντας στο πλευρό τους και τρία από τα πέντε παιδιά που έχουν αποκτήσει σε σχεδόν τρεις δεκαετίες έγγαμου βίου -παντρεύτηκαν το 1995.

Η Μαρί Σαντάλ θέλοντας να εκφράσει και δημόσια την αγάπη της προς τον άνθρωπο που έχει περάσει μισή ζωή μαζί, δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία βλέπουμε εκείνη και τον Παύλο να ποζάρουν μαζί με την κόρη τους Μαρία-Ολυμπία και τους δυο από τους τέσσερις γιους τους, Αριστείδη -Σταύρο και Κωνσταντίνο-Αλέξιο.

«Μια μικρή γιορτή γενεθλίων στο Λονδίνο. Χρόνια πολλά στο νούμερο 1 μου», έγραψε στην ανάρτησή της η Μαρί Σαντάλ. Θυμίζουμε πως πρόσφατα, πέρα από την απώλεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, η οικογένεια του Παύλου είχε να αντιμετωπίσει και το διαζύγιο του αδερφού του, Νικόλαου με την Τατιάνα Μπλάτνικ μετά από 14 χρόνια κοινής πορείας. Φαίνεται πάντως ότι πλέον κοιτούν το μέλλον με αισιοδοξία, αφήνοντας πίσω τις αρνητικές σκέψεις.