Καίτη Φίνου: Εκείνος με καπαρντίνα κι εκείνη με μεγάλα σκουλαρίκια - Φωτογραφίες από τον αρραβώνα της με τον Στάθη Ψάλτη

Είχε γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο πριν από 38 χρόνια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

Ο Στάθης Ψάλτης έχει πραγματοποιήσει τρεις γάμους. Έναν με την Κάτια Κυβέλου με την οποία απέκτησε μία κόρη, τη Μαρία, έναν με την Τάρια Μπούρα και το 2006 παντρεύτηκε την ηθοποιό Χριστίνα Φιτσάκη. Παρόλα αυτά, πολύ κοντά στα σκαλιά της εκκλησίας είχε φτάσει και πριν από 38 χρόνια με την σπουδαία ηθοποιό Καίτη Φίνου, με την οποία είχε σχέση για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εποχής και παρόλο που τελικά ποτέ δεν αντάλλαξαν στέφανα, έμειναν πολύ καλοί φίλοι και είχαν άψογες σχέσης μέχρι και το τέλος της ζωής του. Σαν χθες 27/5, λοιπόν, είχε πραγματοποιηθεί ο αρραβώνας τους και η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από εκείνη τη χρονική στιγμή, με όλα τα πρόσωπα που απεικονίζονται σε αυτές να μην είναι πια στη ζωή, κάτι που την πονάει ακόμη περισσότερο.

Φωτογραφίες από τον αρραβώνα του Στάθη Ψάλτη με την Καίτη Φίνου

«1986 Ιανουάριος

O πιο "επίσημος" αρραβώνας μου με τον Ψάλτη. Με την μαμά του, τον αδελφό του, τον πατριό μου, τις αδελφές μου Μαίρη και Γιάννα και η μαμά μου που την κατεβάσαμε με δυσκολία γιατί ήταν μετά από χημειοθεραπεία και λίγους μήνες πριν μας αφήσει.....

2024 Μάιος

...μόνο εγώ υπάρχω... Άγνωσται αι βουλαί του Κυρίου...».

Δείτε επίσης: Συγκλονίζει η Καίτη Φίνου - «Σάπισαν τα δόντια μου, έφυγαν νύχια και μαλλιά, αν προλάβω θα τυφλωθώ...»

Η συγκινητική ανάρτησή της για τα 7 χρόνια από την απώλειά του

Την Κυριακή 21 Απριλίου, συμπληρώθηκαν επτά χρόνια από την ημέρα που ο Στάθης Ψάλτης άφησε την τελευταία του πνοή. Ήταν 66 ετών και παλεύοντας με τον καρκίνο, έχασε τη μάχη και σκόρπισε θλίψη και πόνο στην οικογένειά του, τους φίλους, αλλά και τους θαυμαστές του.

Η Καίτη Φίνου θέλησε να τιμήσει τη μνήμη του και έτσι νωρίς το πρωί δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία παλιά τους φωτογραφία και στη λεζάντα πρόσθεσε ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα, με τους ακόλουθούς της να "λυγίζουν" και να της στέλνουν μηνύματα.

Δείτε επίσης: «Έπαθα σόκ!» - Ο πραγματικός λόγος που δεν παντρεύτηκε με τον Στάθη Ψάλτη

«Σταθάκο μου.......21 Απριλίου 2017. Πέρασαν 7 χρόνια και ΥΠΑΡΧΕΙΣ............», έγραψε.