Η απάντηση του Γιώργου Πατούλη στην Μαρίνα Σταυράκη: «Είναι μία προσωπική επιθυμία που...»

Τι είπε για την αλλαγή του επιθέτου της;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η απάντηση του Γιώργου Πατούλη στην Μαρίνα Σταυράκη: «Είναι μία προσωπική επιθυμία που...»

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα συνάντησε τον Γιώργο Πατούλη και τον ρώτησε για τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε η πρώην σύζυγός του, Μαρίνα Σταυράκη. Συγκεκριμένα, η πρώην Πατούλη αναφέρθηκε στο λόγο που άλλαξε το επίθετο της και πλέον χρησιμοποιεί το πατρικό της, ενώ έκανε μια εξομολόγηση καρδιάς για τη νέα της ζωή 3μιση χρόνια μετά το διαζύγιο.

Όπως είπε στην συνέντευξη της στην αρχή την ενοχλούσε το στίγμα της διαζευγμένης, καθώς είναι ένας συντηρητικός άνθρωπος που προέρχεται από επίσης μια παραδοσιακή συντηρητική οικογένεια. Ωστόσο, πλέον ευχαριστεί τον πρώην άντρα της για το διαζύγιο της - διαβάστε εδώ την συνέντευξη της.

Η απάντηση του Γιώργου Πατούλη στην Μαρίνα Πατούλη

«Λογικό είναι να θέλει η Μαρίνα να χρησιμοποιεί το επώνυμό της μετά το διαζύγιο, πάντα είχε άλλωστε το πατρικό της όνομα. Είναι μία προσωπική επιθυμία που μπόρεσε και τη δήλωσε και την έκανε. Εννοείται ότι δεν έχω κάποιο πρόβλημα με αυτό, ήταν προσωπικής της επιλογή. Από ‘κει και πέρα, η ζωή συνεχίζεται και αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι να προχωράει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», απάντησε αρχικά ο Γιώργος Πατούλης έπειτα από ενημέρωση και ερώτηση της δημοσιογράφου.

Ωστόσο, όταν στο τέλος η δημοσιογράφος του είπε πως η πρώην σύζυγό του δήλωσε πως τον ευχαριστεί για την απόφαση του να πάρουν διαζύγιο έπειτα από 34 χρόνια μαζί και με ένα παιδί, εκείνος δεν θέλησε να δώσει καμία απάντηση. Αντιθέτως είπε ευγενικά «Δεν έχω να κάνω καμία άλλη δήλωση» και αποχώρησε.

Δείτε επίσης: «Θέλω ο σύντροφός μου να με εξιτάρει πνευματικά, δεν αποτελεί κριτήριο πόσο οικονομικά ευκατάστατος είναι» - Η απάντηση της Μαρίνας Σταυράκη για τον μελλοντικό της σύντροφο