Χωρισμός "Σουηδία" στην showbiz - Χώρισαν φιλικά μετά από ένα χρόνο σχέσης και πλέον έχει νέο σύντροφο

Δεν άργησε να τον αντοκαταστήσει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χωρισμός

Ακόμα ένα χωρισμό μετράει η showbiz και πλέον έχει χαθεί το μέτρημα... Πρόκειται για ένα ζευγάρι που πήρε την απόφαση να χωρίσει έπειτα από ένα χρόνο σχέσης με το κλίμα ωστόσο ανάμεσα τους να είναι ήρεμο και να έχουν κρατήσει φιλικές σχέσεις. Ο λόγος το χωρισμού σύμφωνα με την Sun είναι επειδή εξαιτίας των αυξημένων επαγγελματικών τους υποχρεώσεων δεν είχαν χρόνο να βρεθούν και να αφιερωθούν στη σχέση τους.

Αυτό το ζευγάρι χώρισε

«Η Μαντόνα δεν έβλεπε σχεδόν καθόλου τον Τζος για μήνες, επειδή το πρόγραμμά της ήταν τόσο ταραχώδες. Τα πράγματα απλά "ξεφούσκωσαν"», έγινε γνωστό για το χωρισμό της 65χρονης pop star από τον 30χρονο προπονητή πυγμαχίας, ο οποίος είναι δάσκαλος του ενός παιδιού της.

Σχετικά με τη σχέση τους μετά το χωρισμό, όπως ειπώθηκε: «Αυτή τη στιγμή η σχέση τους δεν φαίνεται να είναι εφικτή και έχουν ψυχρανθεί τα πράγματα, αλλά παραμένουν φίλοι».

Δείτε επίσης: Χώρισε πριν 9 μήνες, τώρα όμως οριστικοποιήθηκε το διαζύγιο - Πως χώρισε την περιουσία πασίγνωστο ζευγάρι της showbiz

Μαντόνα σύντροφος

Λίγες ημέρες μετά το χωρισμό της είναι όμως ξανά ερωτευμένη. Ο νέος σύντροφος της μετά τον Τζος, επανήλθε με νέο σύντροφο 34 ετών και επίσης πυγμάχο!

Η Μαντόνα, έκανε τον πρώτο της γάμο το 1985 σε ηλικία 28 ετών με τον Αμερικανό ηθοποιό Σον Πεν, με τον οποίο χώρισε το 1989. Από το 1995 έως το 1997, διατηρούσε δεσμό με τον Κάρλος Λέον, με τον οποίο μάλιστα, απέκτησε μια κόρη, την Λούρδες Μαρία Τσικόνε Λέον, γνωστή και ως Λόλα Λέον, που γεννήθηκε στις 14 Οκτωβρίου 1996.

Το 2000, παντρεύτηκε για δεύτερη φορά, αυτή τη φορά όμως με τον Βρετανό σεναριογράφο Γκάι Ρίτσι, με τον οποίο απέκτησαν τρία παιδιά. Έναν βιολογικό γιο, τον Ρόκο, που γεννήθηκε στις 11 Αυγούστου 2000 και δύο θετά παιδιά από το Μαλάουι. Τον Ντέιβιντ Μπάντα, που γεννήθηκε στις 24 Σεπτεμβρίου 2005 και την Μέρσι Τζέιμς, που γεννήθηκε στις 22 Ιανουαρίου 2006. Το ζευγάρι πήρε διαζύγιο το 2008.