Παύλος & Μαρί Σαντάλ: Ευτυχισμένες στιγμές για την οικογένειά τους, ο γιος του τέως βασιλιά έχει γενέθλια!

Δείτε το στιγμιότυπο που μοιράστηκαν

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Μία ευχάριστη ανάσα, μετά από έναν δύσκολο χρόνο, είχαν την ευκαιρία να πάρουν σήμερα ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ. Ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου έχει τα γενέθλιά του και συμπληρώνει σήμερα τα 57 χρόνια ζωής, κάτι που θέλησε να γιορτάσει σε οικογενειακό κύκλο, μαζί με ορισμένους από τους αγαπημένους του ανθρώπους.

Αυτές τις μέρες ο Παύλος μαζί με τη σύζυγό του βρίσκονται στο Λονδίνο. Εκεί γιόρτασαν αυτή τη μεγάλη μέρα, έχοντας στο πλευρό τους και τρία από τα πέντε παιδιά που έχουν αποκτήσει σε σχεδόν τρεις δεκαετίες έγγαμου βίου -παντρεύτηκαν το 1995.

Η ανάρτηση που έκανε η Μαρί Σαντάλ για τα γενέθλια του Παύλου

Η Μαρί Σαντάλ θέλοντας να εκφράσει και δημόσια την αγάπη της προς τον άνθρωπο που έχει περάσει μισή ζωή μαζί, δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία βλέπουμε εκείνη και τον Παύλο να ποζάρουν μαζί με την κόρη τους Μαρία-Ολυμπία και τους δυο από τους τέσσερις γιους τους, Αριστείδη -Σταύρο και Κωνσταντίνο-Αλέξιο.

«Μια μικρή γιορτή γενεθλίων στο Λονδίνο. Χρόνια πολλά στο νούμερο 1 μου», έγραψε στην ανάρτησή της η Μαρί Σαντάλ. Θυμίζουμε πως πρόσφατα, πέρα από την απώλεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, η οικογένεια του Παύλου είχε να αντιμετωπίσει και το διαζύγιο του αδερφού του, Νικόλαου με την Τατιάνα Μπλάτνικ μετά από 14 χρόνια κοινής πορείας. Φαίνεται πάντως ότι πλέον κοιτούν το μέλλον με αισιοδοξία, αφήνοντας πίσω τις αρνητικές σκέψεις.