Βάνα Μπάρμπα: «Στην υγεία μου...» - Η εξομολόγηση για τις ανοσοθεραπείες και την κατάστασή της

Σε τι φάση είναι η προσωπική της ζωή

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Βάνα Μπάρμπα: «Στην υγεία μου...» - Η εξομολόγηση για τις ανοσοθεραπείες και την κατάστασή της

Η Βάνα Μπάρμπα παραχώρησε συνέντευξη στο Πάμε Δανάη, η οποία προβλήθηκε τη Δευτέρα 20/5 με την ηθοποιό να μιλάει για όλους και για όλα - λίγες ημέρες μετά τον θάνατο της αγαπημένης της μητέρας (δείτε εδώ την πρώτη της αντίδραση μετά το συμβάν).

Ανάμεσα σε όσα είπε η ηθοποιός ενδιαδέρον είχαν οι δηλώσεις για την εξέλιξη της υγείας της, καθώς η ίδια από μόνη της έχει αποκαλύψει τα τελευταία χρόνια πως αντιμετωπίζει ένα ζήτημα, το οποίο απορροφάει πολλή από την ενέργειά της.

Στα ευχάριστα λοιπόν, όπως ανέφερε η Βάνα Μπάρμπα αυτό το διάστημα υποβάλλεται σε ανοσοθεραπείες με την πορεία της να είναι πολύ καλή! Έτσι, η ηθοποιός μπορεί να αφιερωθεί ξανά στα επαγγελματικά της αλλά και σε έναν νέο σύντροφο που θα ήθελε να έρθει στη ζωή της.

Οι δηλώσεις της Βάνας Μπάρπα για την κατάσταση της υγείας του

«Στην υγεία μου είμαι καλύτερα με τις ανοσοθεραπείες, πάω καλύτερα!», είπε η Βάνα Μπάρμπα για την υγεία της και συνέχισε μιλώντας για το κομμάτι του έρωτα: «Ο έρωτας είναι έρωτας γιατί δεν μπορεί να κρατήσει για πάντα είναι φευγαλέος. Δεν με θεωρώ ικανή να στηρίξω έναν γάμο, γιατί είμαι πολύ ελεύθερη. Ίσως είναι φοβία, πάντα τους την έσκαγα...Μου λείπει πολύ ένας σύντροφός».