Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έκανε γνωστό την Πέμπτη 16/5 μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instgaram, πως έχει πέσει θύμα απάτης και μάλιστα ο ίδιος αναμένεται να κινηθεί νομικά.

Με την παρακάτω ανάρτηση ο τραγουδιστής εξηγεί αναλυτικά τι έχει συμβεί και μάλιστα ζητά από τους ακόλουθους του να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με ό,τι αφορά τα προσωπικά τους στοιχεία και τις εφαρμογές στο διαδίκτυο.

Πιο αναλυτικά, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης καταγγέλλει δημόσια – μετά από ενημέρωση που έλαβε – πως έχει δημιουργηθεί λογαριασμός στο telegram με το όνομα και τη φωτογραφία του – ζητώντας έτσι χρήματα από διάφορο κόσμο. Σε συνέχεια, ο τραγουδιστής ξεκαθαρίζει. πως πρόκειται για απάτη και πως θα ζητήσει τη βοήθεια από τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για να επιλυθεί το ζήτημα.

Δείτε επίσης: Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Είχαν γράψει ότι η σχέση με τη Ζέτα ήταν συμβόλαιο!» – Ο Καβατζίκης ”έσπασε” τη σιωπή του για την αρχή του δεσμού τους

Η ανάρτηση του Μιχάλη Χατζηγιάννη για την απάτη με το όνομά του

«[16.05.24 ~ ΑΠΑΤΗ ]
__________
Μόλις πληροφορήθηκα ότι κάποιος χρησιμοποιεί στο telegram το όνομά μου και τη φωτογραφία μου ζητώντας χρήματα για κάρτα-μέλους! Πρόκειται για απάτη που ουδεμία σχέση έχει με μένα.
Θα υποβάλω άμεσα μήνυση και θα αιτηθώ κάθε συνδρομή της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος.
Ευχαριστώ όσους ήρθαν άμεσα σε επαφή μαζί μου μόλις αντιλήφθηκαν ότι κάποιος χρησιμοποιεί το όνομά μου και τη φωτογραφία μου και με συνδέει με αξιόποινες συμπεριφορές.

Παράκληση να είστε προσεκτικοί για να αποφεύγονται περιπτώσεις απάτης ή παραπλάνησης. Δεν πρέπει ποτέ να δίνετε προσωπικά στοιχεία ή κωδικούς σε επιτήδειους.
Σας ευχαριστώ», έγραψε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.