Γιώργος Τσαλίκης για Μαρίνα Σάττι: «Έλαβα υβριστικά μηνύματα, επειδή θεωρούν ότι την έθιξα! Τη θεωρώ ανώριμη!»

Σάλο ξεσήκωσαν οι πρόσφατες δηλώσεις εναντίον της

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Γιώργος Τσαλίκης για Μαρίνα Σάττι: «Έλαβα υβριστικά μηνύματα, επειδή θεωρούν ότι την έθιξα! Τη θεωρώ ανώριμη!»

Ο Γιώργος Τσαλίκης μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες, μεταξύ αυτών και του Happy Day στον Alpha, όπου αναφέρθηκε σε ένα θέμα υγείας που τον ταλαιπώρησε πρόσφατα, καθώς και στο βίντεο-κόλαφο με την κριτική που άσκησε στη Μαρίνα Σάττι, την οποία χαρακτήρισε «ανώριμη». Ο τραγουδιστής επανέλαβε την άποψή του στις πρόσφατες δηλώσεις του.

«Αναρρώνω μετά από έναν δύσκολο χειμώνα, από ένα πρόβλημα υγείας που είχα. Έχω τώρα δυο εβδομάδες που έχω τελειώσει τη θεραπεία μου, την κορτιζόνη μου και όπως μου λένε οι γιατροί θέλω έναν με ενάμιση μήνα να επανέλθω και να γυρίσω στην πρότερη καλή μου κατάσταση. Πέρασα επίσης μια άσχημη πνευμονία, δεν νοσηλεύτηκα. Υπέγραψα να μη νοσηλευτώ. Ταλαιπωρήθηκα τέσσερις μήνες πάρα πολύ, πήρα τρεισίμισι μήνες κορτιζόνη», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Τσαλίκης.

Για να συμπληρώσει: «Δεν είμαι απ' αυτούς που βάζουν μία φωτογραφία στο Facebook με ορό, για να τους ρωτήσουν “Τι έπαθες;”, το επικοινώνησα για να μιλήσω για την τοξικότητα που υπάρχει στα social media και στους ανθρώπους που, χωρίς να ξέρουν, θα σταθούν στο αν είναι πρησμένος. Επειδή πρήστηκα μου έγραφαν σχόλια “Τι έκανες στη μούρη σου; Μπάζο”».

Δείτε επίσης: Γιώργος Τσαλίκης: Κόλαφος κατά της Μαρίνας Σάττι - «Το πρώτο post όταν πήγε στο διαγωνισμό ήταν πάνω στο κρεβάτι με τουρλωμένο τον πισινό και...»

Ο Γιώργος Τσαλίκης κατακεραυνώνει τη Μαρίνα Σάττι

Όσον αφορά στην Μαρίνα Σάττι, ο τραγουδιστής τόνισε: «Έκανα χθες κάποια σχόλια για την Μαρίνα και δέχτηκα καμιά 20αριά μηνύματα από λογαριασμούς που έχουν 0 δημοσιεύσεις. Έλαβα μηνύματα υβριστικά γιατί θεώρησαν ότι έθιξα την κα Σάττι. Τι να κάνουμε, έχω άποψη, είπα τα καλύτερα, καλλιτεχνάρα, τα έδωσε όλα, τη θεωρώ ανώριμη. Τι να κάνουμε τώρα. Δεν μπορώ να δικαιολογήσω έναν άνθρωπο που χασμουριέται, έναν άνθρωπο που τουρλώνει τον κω@@ του σε φωτογραφίες. Δεν μου αρέσει όταν με εκπροσωπεί. Δεν έχω το δικαίωμα; Δεν έχω τίποτα με την κυρία».

«Αν χασμουριόμουν στη συνέντευξη του Ισραήλ, θα ζητούσα συγγνώμη και θα έλεγα ότι είμαι απαράδεκτος ή αν ήμουν αδιάβαστος στην παρουσίαση, δεν θα έλεγα μετά μπούρδες. Πρέπει να έχουμε σεβασμό και στην κριτική που μας γίνεται. Η Μαρίνα Σάττι κοιτούσε την κάμερα που την τραβούσε, το ήξερε και έκανε ότι κοιμάται», κατέληξε ο Γιώργος Τσαλίκης στην τοποθέτησή του.