Ερμής Καραγιάννης: Σοκάρει η Ρένια Τσακίρη για την αυτοκτονία του - «Προσπάθησε ο μπαμπάς του να τον σώσει και...»

«Ο πατέρας του το μόνο που μας είπε είναι ότι ήταν τόσο χαρούμενος... ένιωσε γαλήνη όταν το έκανε»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ερμής Καραγιάννης: Σοκάρει η Ρένια Τσακίρη για την αυτοκτονία του - «Προσπάθησε ο μπαμπάς του να τον σώσει και...»

Σήμερα Πέμπτη 15/5 έγινε γνωστή η είδηση πως ο πρώην διαγωνιζόμενος του GNTM, Ερμής Καραγιάννης αυτοκτόνησε, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια και τους φίλους του. Ο 23χρονος έγινε γνωστός από τις οντισιόν του ριάλιτι μοντέλων, ενώ είχε λάβει μέρος και στο trailer του Big Brother.

Αν και τα ακριβή αίτια του θανάτου του δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί, όπως γράφει το piraeuspress.gr οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για απογοήτευση, αφήνοντας πολλά αναπάντητα ερωτήματα.

Η είδηση του θανάτου του αρχικά κοινοποιήθηκε από έναν φίλο του φωτογράφο στο προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ωστόσο αργότερα δημοσίευσε βίντεο από την κηδεία του η Αναστασία Γιούσεφ με το λευκό φέρετρο του να ανατριχιάζει.

Συγκλονίζει η φίλη του Ερμή Καραγιάννη, Ρένια Τσακίρη

Η καλή φίλη του Ερμή Καραγιάννη, Ρένια Τσακίρη, μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα, αποκαλύπτοντας πως αυτοκτόνησε την περασμένη Πέμπτη.

«Έγινε όταν πέρασε ο Ολυμπιακός. Μια εβδομάδα πριν. Έγινε όλο τόσο ξαφνικά. Μας έκανε κάποιους φίλους του delete και κάποιους block. Αλλά δεν μας πέρασε από το μυαλό. Μας έλεγε δεν έχει νόημα η ζωή μου, δεν μπορώ να βρω σύντροφο. Κανείς όμως δεν πίστευε ότι θα έφτανε στα αυτιά μας ότι αυτοκτόνησε. Έμενε με τον μπαμπά του. Προσπάθησε ο μπαμπάς του να τον σώσει και έπεσε από τα χέρια του. Ο πατέρας του το μόνο που μας είπε είναι ότι ήταν τόσο χαρούμενος... ένιωσε γαλήνη ότι το έκανε. Δεν δούλευε», είπε η Ρένια Τσακίρη και σόκαρε με τα λόγια της.