Διαγνώστηκε με καρκίνο και αφαίρεσε τη μήτρα της: Γνωστή ηθοποιός δίνει σκληρή μάχη - «Έχω υποβληθεί και σε ωοθηκεκτομή και υστερεκτομή»

Έχει έναν μικρό γιο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Διαγνώστηκε με καρκίνο και αφαίρεσε τη μήτρα της: Γνωστή ηθοποιός δίνει σκληρή μάχη - «Έχω υποβληθεί και σε ωοθηκεκτομή και υστερεκτομή»

Μία δυσάρεστη είδηση ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Μία πολύ γνωστή και αγαπημένη ηθοποιός από την ξένη showbiz ανακοίνωσε μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Vogue πως διαγνώστηκε με καρκίνο και ήδη έχει πραγματοποιήσει κάποια χειρουργεία.

Ο λόγος για την Ολίβια Μαν, η οποία είναι 43 ετών και έχει ένα παιδί. Το 2021, γνωρίστηκε με τον κωμικό John Mulaney, ερωτεύτηκαν και τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους, ανακοίνωσαν πως εκείνη ήταν έγκυος και περίμεναν το πρώτο τους μωρό. Στις 24 Νοεμβρίου 2021 ήρθε στη ζωή ο γιος τους, Malcolm Hiệp Mulaney.

Δείτε επίσης: Κρις Τζένερ: Διαγνώστηκε με όγκο - Η στιγμή που το ανακοινώνει με δάκρυα στα μάτια στις κόρες και τον σύντροφό της

Η εξομολόγηση της Ολίβια Μαν για την μάχη της με τον καρκίνο

Η ίδια εξήγησε: «Έχω υποβληθεί και σε ωοθηκεκτομή και υστερεκτομή. Αφαίρεσα τη μήτρα, τις σάλπιγγες και τις ωοθήκες» και επισήμανε: «Ήταν μια σημαντική απόφαση, αλλά ήταν η καλύτερη για μένα γιατί έπρεπε να είμαι παρούσα για την οικογένειά μου».

«Οι φίλοι μου προσπάθησαν να μου ανυψώσουν το ηθικό λέγοντάς μου ότι "ο Μάλκολμ δεν θα το θυμάται αυτό, μην ανησυχείς". Αλλά εγώ συνέχισα να το έχω στο μυαλό μου "θα το θυμάμαι αυτό, θα μου λείψουν όλα αυτά". Είναι η παιδική του ηλικία αλλά είναι και η μητρότητά μου και δεν θέλω να χάσω όλα αυτά τα πράγματα αν δεν πρέπει"», ανέφερε επίσης.

Και μιλώντας για τον γιο της, αναφέρθηκε και στην πιθανότητα απόκτησης ενός ακόμη παιδιού και τις δυσκολίες πάνω σε αυτό το θέμα λόγω της αφαίρεσης της μήτρας της, αποκαλύπτοντας πως προχώρησε για τρίτη φορά σε κατάψυξη των ωαρίων της, κάτι που είχε ήδη επαναλάβει και στα 33, αλλά και στα 39 της έτη «ελπίζοντας ότι ήταν ένας καλός μήνας».

Δείτε επίσης: Παίκτρια του Παναθηναϊκού διαγνώστηκε με καρκίνο: «Η μάχη μόλις ξεκίνησε» - Η συγκινητική ανάρτηση