Άρης Σοϊλέδης: «Πραγματικά απορώ που βρίσκεις αυτό το θράσος, ντροπή σου» - "Κόλαφος" κατά της Χατζηανδρέου μετά τις αποκαλύψεις για τον χωρισμό με την Αντωνά

Το δημόσιο ξέσπασμα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Άρης Σοϊλέδης (αριστερά)
Instagram / Άρης Σοϊλέδης (αριστερά)

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την αποχώρησή της από το Survivor και σήμερα, Τρίτη 14/5, βρέθηκε ως καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Fay's Time, για να μιλήσει για την εμπειρία της στο παιχνίδι για τρίτη φορά, για την προσωπική της ζωή και να σχολιάσει διάφορα θέματα της επικαιρότητας.

Η ίδια, κατά τη διάρκεια του ριάλιτι, είχε έρθει πολύ κοντά με την Μαρία Αντωνά, επομένως επιστρέφοντας έμαθε για τον χωρισμό της από τον Άρη Σοϊλέδη και ρωτήθηκε εάν γνωρίζει κάτι γι' αυτό και εάν μίλησε με την πρώην συμπαίκτριά της και φίλη της.

Χωρίς δισταγμό, λοιπόν, απάντησε για όλα όσα έμαθε από την πρώην σύντροφο του ποδοσφαιριστή (δείτε εδώ όλα όσα αποκάλυψε), κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του τελευταίου, ο οποίος ξέσπασε δημόσια μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram εναντίον της.

Η απάντηση του Άρη Σοϊλέδη στην Ασημίνα Χατζηανδρέου μετά τις αποκαλύψεις για τον χωρισμό του με τη Μαρία Αντωνά

«Είναι τουλάχιστον ντροπή να βγαίνει κάποιος και να μιλάει με τέτοιο χυδαίο τρόπο δημόσια τη δική μου ζωή με ανακρίβειές και να αφήνει αιχμές για την προσωπικότητά μου, δίχως να γνωρίζει… Πραγματικά απορώ που βρίσκεις αυτό το θράσος, ντροπή σου. Δεν το ξέραμε ότι έπρεπε να ρωτήσουμε για το τι θα κάνουμε στη ζωή μας. Ρε είστε καθόλου καλά;», έγραψε χαρακτηριστικά, όντας έξαλλος με όσα ειπώθηκαν από το στόμα της.

Δείτε επίσης: Νέες φωτογραφίες ντοκουμέντο με τη νέα του σύντροφο - «Μου δεσμεύτηκε ότι όσο ήταν με τη Μαρία ήταν πιστός»

Άρης Σοϊλέδης απάντηση σε Ασημίνα Χατζηανδρέου