Ιωάννα Τούνη: «Σε ευχαριστώ που με...» - Η άκρως συγκινητική ανάρτηση για τα γενέθλια του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Γιορτή σήμερα 13/5 στο σπίτι της influencer

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
j.touni - Instagram
j.touni - Instagram

Μια ιδιαίτερη ανάρτηση έκανε η Ιωάννα Τούνη τη Δευτέρα 13/5 μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram θέλοντας να ευχηθεί και δημόσια με ένα πολύ τρυφερό τρόπο στον Δημήτρη Αλεξάνδρου για τα γενέθλιά του.

Ο αγαπημένος της σύντροφος και πατέρας του γιου τους, Πάρη σήμερα γιορτάζει και έτσι η γνωστή influencer δεν μπόρεσε να μην κάνει ένα post αφιερωμένο σε εκείνον! (δείτε εδώ τι απαντάει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για τον γάμο τους).

Με ένα βίντεο από διακοπές που έχει κάνει το ευτυχισμένο ζευγάρι και πιο συγκεκριμένα η Ιωάννα Τούνη είχε απαθανατίσει τα πρωινά παιχνίδια του Πάρη με τον μπαμπά του - του ευχήθηκε ''Χρόνια πολλά'' και παράλληλα τον ευχαρίστησε για την απόκτηση του παιδιού τους.

Η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη για τα γενέθλια του Δημήτρη Αλεξάνδρου

«Χρόνια πολλά στο μεγαλύτερο βάσανο της ζωής μου. Σε ευχαριστώ που με έκανες ΜΑΜΑ… Σ’αγαπώ!», έγραψε η Ιωάννα Τούνη.


Η πρόταση γάμου και το εντυπωσιακό μονόπετρο

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αποφάσισε καιρό πριν πως ήρθε η ώρα να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους, καθώς έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του λίγο πριν εκείνη γεννήσει το παιδί τους.

Βρίσκονταν σε ρομαντικό ταξίδι οι δυο τους στην Ιταλία και ήταν ο κατάλληλος συνδυασμός. Φυσικά, η γνωστή influencer δεν δίστασε να το μοιραστεί και με τους διαδικτυακούς της φίλους μιας και το μόνο σίγουρο είναι πως πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη