Γιώργος Βογιατζής: «Όταν γεννήθηκε η κόρη μου, η μητέρα δεν ήθελε να βάλει το όνομά της στα χαρτιά»

Το κυνηγητό, ο πόλεμος και η φιλία με την Ειρήνη Παπά

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Καλεσμένος στο Γηροκομείο του Ηλία Ψινάκη ήταν ο Γιώργος Βογιατζής. Ο αγαπημένος ηθοποιός μοιράστηκε άγνωστες ιστορίες από τη λαμπρή καριέρα του στο εξωτερικό και τη φιλία του με την Ειρήνη Παπά, με την οποία γνωρίστηκαν όταν ακόμα εκείνος ήταν 18 χρονών και έπαιζαν μαζί στην ταινία «Ζορμπάς».

Ο Ηλίας Ψινάκης σημείωσε ότι (κακώς) πολλοί δεν αναγνωρίζουν τον Γιώργο Βογιατζή εντός συνόρων. «Από τις σειρές με γνωρίζουν. Δεν τις έχουν δει τις πιο πολλές δουλειές μου. Έχω κάνει 50 ταινίες και 20 σειρές στο εξωτερικό. Έχω κάνει τεράστια γαλλική σειρά στην Κούβα. Έχω δουλέψει με Τζεφιρέλι, Πολάνσκι, Σκουκέρι, Χιλ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Βογιατζής.

«Είχαμε πει όταν έχει κανείς πρόβλημα, θα πει SOS και ο άλλος θα τρέξει. Είμαι στο Λος Άντζελες και είναι στη Βαλένθια. Και μου λέει SOS... Πήγα, δεν μπορώ να πω την αιτία, αλλά είχαμε αυτή τη σχέση» πρόσθεσε για τη φιλία του με την Ειρήνη Παπά. «Ο μεγάλος της έρωτας ήταν ο Μάρλον Μπράντο, ήταν ερωτευμένος και αυτός, αλλά αυτός έβγαινε και με τη Ρίτα Μορένο και μετά έφυγε η Ειρήνη όταν το έμαθε», συνέχισε.

Δείτε επίσης: Γιώργος Βογιατζής - Ιησούς από τη Ναζαρέτ: Έτσι είναι σήμερα ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον Ιωσήφ

Ο Ηλίας Ψινάκης αποκάλυψε με τη σειρά του ένα άγνωστο περιστατικό από τον δεσμό της με τον Μάρλον Μπράντο: «Είχε γενέθλια και έμαθε ότι ξενογ@μι@ταν και εκεί που ήρθε η τούρτα του έσβησε πάνω το τσιγάρο της».

Ο Γιώργος Βογιατζής για τη σχέση του με την Νάντια Κασίνι

Ο Γιώργος Βογιατζής μίλησε ακόμη για τον θυελλώδη έρωτά του με τη Νάντια Κασίνι, με την οποία απέκτησαν μία κόρη, την Κασσάνδρα, και γνωρίστηκαν την περίοδο που ακόμα ήταν παντρεμένη με τον Κόντε Κασίνι.

«Ήταν πρίγκιπας από τη Ρωσία και έγινε Κόντε στην Ιταλία. Ξεκίνησε αυτή η ιστορία και, επειδή ήταν παντρεμένη, η Ειρήνη Παπά με ρώτησε τι θα κάνω. Της είπα ότι θα της πω “κορίτσι μου, θες να είσαι μαζί μου, παράτα τον πρίγκιπα και τα εκατομμύρια, πάρε ένα τζιν κι έλα μαζί μου και έφυγε αυτή”» και μου λέει η Ειρήνη “Στοίχημα θα έρθει, είναι Αμερικάνα και είναι φανατική”».

«Τα παράτησε όλα και ήρθε, οπότε κάηκα στην Ιταλία γιατί ο άντρας της ήταν πάμπλουτος και είχε τεράστιες γνωριμίες. Την έβαλα στο αυτοκίνητο να πάμε Ελλάδα και συνειδητοποιώ ότι δεν έχω φράγκο. Της λέω, “έχεις κάνα φράγκο για τη βενζίνη;”. Μου λέει “όχι γιατί πλήρωσα την υπηρέτρια να μην πει τι ώρα έφυγα και αυτόν που έβγαζε τα σκυλιά έξω”. Μετά αυτός με έψαχνε, βγήκε στις εφημερίδες και έγινε της κακομοίρας. Άσε το διαζύγιο...»

Όπως αποκάλυψε, μάλιστα, ο Ηλίας Ψινάκης για τον Γιώργο Βογιατζή, δεν μπορούσαν να βρουν δικηγόρο σε όλο τον πλανήτη, καθώς σε όποιον δικηγόρο πήγαιναν για το διαζύγιο, ο πρώην σύζυγός της προσέφερε περισσότερα χρήματα. «Όταν γεννήθηκε η κόρη μου, στα χαρτιά η μητέρα δεν ήθελε να βάλει το όνομά της, γιατί θα την έλεγαν Κασίνι», κατέληξε ο ηθοποιός.

Δείτε όλη τη συνέντευξη εδώ: