Eurovision 2024 – Ο Ζερόμ Καλούτα απαντάει στα αρνητικά σχόλια: «Έχω έλλειψη ευφυίας, πρέπει να τα ακούω τρεις φορές»

«Όποιος το είπε αυτό, πρέπει να πάω στο σπίτι μου, να με κάνει πιο έξυπνο»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Eurovision 2024 – Ο Ζερόμ Καλούτα απαντάει στα αρνητικά σχόλια: «Έχω έλλειψη ευφυίας, πρέπει να τα ακούω τρεις φορές»

Η ελληνική αποστολή της Eurovision επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος από το Μάλμε της Σουηδίας, με την 11η θέση στις αποσκευές της, αλλά και αρκετά αρνητικά σχόλια για την περιγραφή των δύο σχολιαστών, Ζερόμ Καλούτα και Θανάση Αλευρά. Ο πρώτος μίλησε στις κάμερες και απάντησε στα όσα γράφτηκαν τις τελευταίες ώρες.

«Δεν έχουμε κάνει συζητήσεις ακόμα για του χρόνου. Ευχαριστούμε πάρα πολύ όσους μπήκαν στον κόπο να κάνουν εποικοδομητική κριτική, κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε. Διαβάσαμε πιο πολύ από ό,τι διαβάσαμε στις πανελλήνιες να είστε σίγουροι. Εμείς έχουμε έναν άλλο τρόπο, που ο άλλος τρόπος δεν είναι πάντα κακός στη ζωή, απλά είναι διαφορετικός», είπε αρχικά ο Ζερόμ Καλούτα.

Δείτε επίσης: Άρης Καβατζίκης: Ανάρτηση ''κόλαφος'' για Αλευρά & Καλούτα στην Eurovision 2024 - «Υπάρχει περίπτωση η ΕΡΤ να μας ζητήσει συγγνώμη;»

Ο Ζερόμ Καλούτα για τα αρνητικά σχόλια της Eurovision

«Έχω έλλειψη ευφυίας, πρέπει να τα ακούω τρεις φορές. Όποιος το είπε αυτό πρέπει να πάω στο σπίτι μου να με κάνει πιο έξυπνο. Έχεις δει ποτέ την Έλενα Παπαρίζου από κοντά; Δεν μπορείς να κρατήσεις το στόμα σου κλειστό. Ήταν ενθουσιασμός που βγήκε. Μιλάμε – μιλάμε αλλά αντιμετωπίσαμε προβλήματα τεχνικής φύσεως και δικά μας. Είχα αμυγδαλίτιδα και 40 πυρετό, ήμουν άρρωστος», σχολίασε στη συνέχεια ο Ζερόμ Καλούτα, εν μέρει με χιούμορ.

Δείτε το βίντεο απ' το 6:05 και μετά, όπως προβλήθηκε από την εκπομπή «Happy Day στον Alpha»: