Ιωάννα Τούνη: «Ελπίζω να με καμαρώνει από εκεί ψηλά...» - "Τσακίζει κόκαλα" η φωτογραφία αγκαλιά με τη μητέρα της, Τάνια

Η ανάρτηση για τη χθεσινή 12/5 γιορτή

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ιωάννα Τούνη
Instagram / Ιωάννα Τούνη

Την Κυριακή 12/5 γιόρταζαν οι μανούλες όλου του κόσμου και τα social media κατακλύστηκαν με αναρτήσεις διάσημων και μη με τρυφερά λόγια για τις γυναίκες που τους έφεραν στη ζωή, που τους μεγάλωσαν, αλλά και για εκείνες που μπορεί να έχασαν κάποιο παιδί, για εκείνες που μπορεί να θέλουν να αποκτήσουν ένα και να μην μπορούν και όσες παλεύουν καθημερινά γενικότερα.

Ανάμεσά τους και η Ιωάννα Τούνη, η οποία θέλησε να τιμήσει τη μητέρα της, Τάνια, η οποία έφυγε από τη ζωή λίγο πριν μάθει πως ήταν έγκυος στον μικρό Πάρη. Δημοσίευσε, λοιπόν, μία κοινή τους φωτογραφία στα social media, όπου ήταν αγκαλιασμένες στη θάλασσα και τη συνόδευσε με ένα άκρως συγκινητικό κείμενο (δείτε επίσης την εξομολόγηση για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια και στιγμιότυπα από τη ζωή τους).

Η συγκινητική φωτογραφία και τα τρυφερά λόγια της Ιωάννας Τούνη για τη μητέρα της

«Πριν κλείσει αυτή η μέρα… Η δική μου μαμά, η πιο δυνατή γυναίκα που ξέρω. Μου λείπεις κάθε μέρα μανούλα... Ελπίζω να με καμαρώνει από εκεί ψηλά... Σ' αγαπώ πάντα!», σημείωσε και αμέσως δέχθηκε δεκάδες μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης από τους ακόλουθούς της.

Δείτε επίσης: Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Μας άκουσε όλο το μαγαζί και...» - Αναστάτωση σε εστιατόριο με τον Πάρη

Ιωάννα Τούνη μητέρα
Instagram / Ιωάννα Τούνη

Η ανάρτηση που έκανε και για τον εαυτό της και τον γιο της

Ο μικρός Πάρης ήρθε στη ζωή τον Ιανουάριο του 2023. Η μητέρα του μάλιστα πάλεψε πολύ για να τον φέρει στον κόσμο, καθώς η influencer έχει περιγράψει με λεπτομέρειες το πόσο δύσκολο τοκετό είχε (δείτε εδώ περισσότερα).

Σε κάθε περίπτωση, η Τούνη δεν μετανιώνει λεπτό για την απόφασή της να κρατήσει τον γιο της, μιας και έχει παραδεχτεί στα social media και σε συνεντεύξεις της, πως δεν ήταν συνειδητή επιλογή να κάνει εκείνη την περίοδο της ζωής της παιδί - δεδομένου ότι συνέπεσε χρονικά με τον θάνατο της μητέρας της.

«Ότι πιο σημαντικό και δύσκολο και ΥΠΕΡΟΧΟ έχω καταφέρει στην ζωή μου μέχρι σήμερα, είναι η μητρότητα. Νιώθω πως το να είσαι μαμά, είναι το πιο δύσκολο και παράλληλα το πιο όμορφο πράγμα σε όλο τον κόσμο! Και θέλω απλά να πω ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΑΒΟ σε όσες μανούλες βρίσκονται σε αυτό το προφιλ… και να σας δώσω μια σφιχτή ιντερνετική αγκαλιά…. ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ! Σας αγαπώ & σας θαυμάζω…
Χρόνια μας πολλά», έγραψε η Ιωάννα Τούνη.