Ελένη Φουρέιρα: Πεσμένη στην άμμο με τον γιο της - Τα τρυφερά παιχνίδια τους στη θάλασσα (Φωτογραφίες)

Του φόρεσε καπέλο όσο έπαιζε με τα κουβαδάκια του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πρωτόγνωρα συναισθήματα βιώνει η Ελένη Φουρέιρα από τη στιγμή που ήρθε ο γιος της στη ζωή και έγινε μητέρα για πρώτη φορά! Όσο και αν τρέχει η καριέρα της, η εντυπωσιακή τραγουδίστρια δεν θέλει να χάνει λεπτό από το μεγάλωμά του.

Φυσικά, η Ελένη Φουρέιρα έχει τη βοήθεια της μητέρας της, καθώς οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις είναι πολλές και απαιτητικές. Την Κυριακή 12/5 ανήμερα της γιορτής της μητέρας η Ελένη Φουρέιρα πέρασε το πρωινό με τον γιο της.

Μέσα μάλιστα από τρυφερή ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram βλέπουμε τα παιχνίδια μαμάς και γιου στη θάλασσα. Έτσι λοιπόν ευχήθηκε η τραγουδίστρια σε όλες τις μαμάδες που γιορτάζουν σήμερα! (δείτε εδώ τον μικρό να κάνει τα πρώτα του βήματα).

Η τρυφερή ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα για τη γιορτή της μητέρας

«Χαρούμενη γιορτή της μητέρας», έγραψε η Ελένη Φουρέιρα.


Πότε θα γίνει η βάφτισή του

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κορύνας Μανταγάρη για την εφημερίδα Real News, η βάφτιση αναμένεται να πραγματοποιηθεί μετά την επιστροφή της Ελένης Φουρέιρα από την Σουηδία και πριν από την αναχώρηση της για την καλοκαιρινή περιοδεία με την πρώτη της συναυλία να λαμβάνει χώρα στις 26 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη.

Ο συνιδρυτής και Ceo της Panik Records, Γιώργος Αρσενάκος αποκάλυψε, πως ο μικρός θα έχει δύο νονούς και υποψήφιοι για τον ρόλο αυτό είναι ο στενός φίλος της τραγουδίστριας, Πέτρος Τσαπαρδώνης και ο προσωπικός βοηθός της, Βασίλειος Σισμιρίκης. Μετά το μυστήριο θα ακολουθήσει ένα μεγάλο πάρτι για τους φίλους και τους συγγενείς που θα δώσουν βρεθούν εκεί για να τους τιμήσουν και να γιορτάσουν μαζί την πιο σημαντική στιγμή της ζωής τους.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η τραγουδίστρια θα έχει εξασκηθεί για το μυστήριο, διότι μέσα στο Μάιο, πριν βαφτίσει το παιδί της μαζί με τον Παναγιώτη Σίμο θα γίνει νονά του παιδιού της αγαπημένης φίλης και συνεργάτιδας, Λίας Παπαδοπούλου και του συζύγου της, Γιώργου Μπενιουδάκη.