Eurovision 2024: Συγκινημένη η Μαρίνα Σάττι στις πρώτες της δηλώσεις - «Αν γυρνούσα πίσω το χρόνο θα...»

Η αντίδραση της μετά την 11η θέση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Eurovision 2024: Συγκινημένη η Μαρίνα Σάττι στις πρώτες της δηλώσεις - «Αν γυρνούσα πίσω το χρόνο θα...»

Στην 11η θέση έφτασε η Μαρίνα Σάττι στην Eurovision 2024 εκπροσωπώντας την Ελλάδα. Η τραγουδίστρια με το Ζάρι, μπορεί να αποθεώθηκε από πολλές ευρωπαϊκές χώρες, ωστόσο, τελικά δεν κατάφερε να μπει στην 10αδα των νικητών.

Μετά λοιπόν την ολοκλήρωση του τελικού, παραχώρησε τις πρώτες της δηλώσεις στις κάμερες, έχοντας στο πλευρό της τους δυο σχολιαστές, Ζερόμ Καλούρα και Θανάση Αλευρά που άκουσαν τα χειρότερα για την παρουσίαση τους.

Οι δηλώσεις της Μαρίνας Σάττι για την Eurovision

«Ήταν τρομερή εμπειρία για μένα όλο αυτό. Αν γυρνούσα πίσω το χρόνο θα το έκανα και πάλι 100%. Σε όλα τα επίπεδα και καλλιτεχνικά και προσωπικά. θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ, όλους, για όλη τη στήριξη, για τα μηνύματα και την αγάπη», είπε η Μαρίνα Σάττι για την συμμετοxή της στην Eurovision.

Tην αποθέωσαν στο twitter

''Φωτιά'' είδαμε να βάζει η Μαρίνα Σάττι και η χορευτική ομάδα της το βράδυ του Σαββάτου 11/5 στο Malmo Arena της Σουηδίας (δείτε εδώ την εντυπωσιακή εμφάνιση της τραγουδίστριας).

Τα σχόλια στο twitter έπεσαν ''βροχή'' για το Ζάρι της Μαρίνας Σάττι και την πολύ καλή απόδοση του κομματιού. Μπορεί η τραγουδίστρια να μην έβγαλε τον καλύτερο της εαυτό στον ημιτελικό της Eurovision - λόγω ίωσης που την ταλαιπωρούσε - απόψε ωστόσο απέδειξε τις πραγματικές δυνάμεις της.

Στην 12η θέση του διαγωνισμού εμφανίστηκε η Μαρίνα Σάττι με τους ειδικούς της Eurovision να θεωρούν σημαδιακό τον συγκεκριμένο αριθμό για το τελικό αποτέλεσμα. Αν κρίνουμε από τα tweets και την απήχηση της Σάττι στην πλατφόρμα σίγουρα η συνέχεια της βραδιά θα έχει θετικό πρόσημο.