Eurovision 2024: «Τι εμφανισάρα κάναμε;;;» - Απόλυτη αποθέωση στο twitter για τη Μαρίνα Σάττι στον μεγάλο τελικό

Οι χρήστες ξετρελάθηκαν!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Eurovision 2024: «Τι εμφανισάρα κάναμε;;;» - Απόλυτη αποθέωση στο twitter για τη Μαρίνα Σάττι στον μεγάλο τελικό

''Φωτιά'' είδαμε να βάζει η Μαρίνα Σάττι και η χορευτική ομάδα της το βράδυ του Σαββάτου 11/5 στο Malmo Arena της Σουηδίας ενόψει του τελικού της Eurovision 2024 (δείτε εδώ την εντυπωσιακή εμφάνιση της τραγουδίστριας).

Τα σχόλια στο twitter έπεσαν ''βροχή'' για το Ζάρι της Μαρίνας Σάττι και την πολύ καλή απόδοση του κομματιού. Μπορεί η τραγουδίστρια να μην έβγαλε τον καλύτερο της εαυτό στον ημιτελικό της Eurovision - λόγω ίωσης που την ταλαιπωρούσε - απόψε ωστόσο απέδειξε τις πραγματικές δυνάμεις της.

Τα σχόλια στο twitter για την Μαρίνα Σάττι στον τελικό της Eurovision 2024

Στην 12η θέση του διαγωνισμού εμφανίστηκε η Μαρίνα Σάττι με τους ειδικούς της Eurovision να θεωρούν σημαδιακό τον συγκεκριμένο αριθμό για το τελικό αποτέλεσμα. Αν κρίνουμε από τα tweets και την απήχηση της Σάττι στην πλατφόρμα σίγουρα η συνέχεια της βραδιά θα έχει θετικό πρόσημο.

Τι δείχνουν τα στοιχήματα για τη Σάττι και τη θέση της Ελλάδας

Μέχρι να φτάσουμε στο τέλος της βραδιάς και στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος υπάρχει μια εκτίμηση για τη θέση κάθε χώρας με βάση τα στοιχήματα (δείτε εδώ τι συνέβη με την Σάττι στα παρασκήνια λίγο πριν τον τελικό).

Η Ελλάδα λοιπόν και η Μαρίνα Σάττι με το ''Ζάρι'' έρχονται στην 10η θέση του πίνακα ανάμεσα στις 25 χώρες που θα διεκδικήσουν απόψε τη μεγάλη νίκη ή έστω μια καλή θέση στην τελική κατάταξη. Πρώτη οφείλουμε να σημειώσουμε πως έρχεται η Κροατία και 25η η Σερβία.

Eurovision 2024 - Σάττι - Τελικός - Στοιχήματα