Eurovision 2024: Η Μαρίνα Σάττι ''σάρωσε'' το Malmo Arena - Καταχειροκροτήθηκε με την ελληνική σημαία στα χέρια

Η εμφάνιση της στην παρέλαση σημαιών του τελικού

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Eurovision 2024: Η Μαρίνα Σάττι ''σάρωσε'' το Malmo Arena - Καταχειροκροτήθηκε με την ελληνική σημαία στα χέρια

Η Μαρίνα Σάττι είναι έτοιμη να εντυπωσιάσει απόψε 11/5 στην σκηνή του τελικού της Eurovision 2024 στη Σουηδία μέσα από το κομμάτι ''Ζάρι''. Η τραγουδίστρια κατά την έναρξη του τελικού ανέβηκε στo Malme Arena και καταχειροκροτήθηκε.

Με την ελληνική σημαία στα χέρια της περπάτησε η Μαρίνα Σάττι στο κατάμεστο στάδιο, όπως έκαναν και οι υπόλοιποι εκπρόσωποι των χωρών - στα πλαίσια της παρέλασης σημαιών.

Δείτε επίσης: Eurovision 2024: Τι δείχνουν τα στοιχήματα για τη Μαρίνα Σάττι - Η θέση της Ελλάδας λίγο πριν τον τελικό

Η εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στην παρέλαση σημαιών του τελικού της Eurovision 2024

Αξίζει στο σημείο αυτό να πούμε, πως η Μαρίνα Σάττι παρά την ασθένεια που αντιμετώπισε τη βραδιά του ημιτελικού, αυτή τη φορά δείχνει έτοιμη να ξεσηκώσει το Malme arena και να δείξει το καλύτερό της πρόσωπο.

Γιατί απουσίαζε από την έναρξη πρόβας

Λίγο πριν την έναρξη του τελικού, δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 μετέφερε το Σάββατο 11/5 όσα συνέβησαν με τη Μαρίνα Σάττι στα παρασκήνια του Malmo Arena. Πιο αναλυτικά, η τραγουδίστρια δεν εμφανίστηκε στην τελική πρόβα έναρξης, αλλά ούτε και στην παρέλαση των σημαιών.

Πιο αναλυτικά, ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 που βρίσκεται στη Σουηδία μεταφέρει πως η Ελλάδα, η Ιρλανδία και η Ελβετία δεν έδωσαν το παρών στην έναρξη πρόβας της Eurovision μετά από ένα σοβαρό επεισόδιο, που διαδραματίστηκε στα παρασκήνια.

Μάλιστα λέγεται, πως πρόσωπο από την ομάδα του Ισραήλ έβγαζε βίντεο χωρίς συγκατάθεση την ελληνική αποστολή, καθώς έγινε απόπειρα να φωτογραφηθεί και η Μαρίνα Σάττι. Τέλος, η κατάσταση ξέφυγε μέσα από λεκτική επίθεση ανάμεσα στις δύο χώρες, η οποία κατευνάστηκε από τρίτα πρόσωπα.