Χαμογέλα και Πάλι: Ο Κασσελάκης πέταξε το ακουστικό και έφυγε από τον αέρα του MEGA - Άφωνοι όλοι στο πλατό

Οι ερωτήσεις που δεν ήθελε να απαντήσει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χαμογέλα και Πάλι: Ο Κασσελάκης πέταξε το ακουστικό και έφυγε από τον αέρα του MEGA - Άφωνοι όλοι στο πλατό

Ο Στέφανος Κασσελάκης βγήκε στον αέρα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι σε ζωντανή σύνδεση από τη Νέα Ιωνία με σκοπό να απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων του MEGA και να μεταφέρει το κλίμα της προεκλογικής εκστρατείας του. Ορισμένες ερωτήσεις ωστόσο, φαίνεται πως τον ενόχλησαν με αποτέλεσμα να αποχωρήσει.

Συγκεκριμένα, κάποιες ερωτήσεις για μια δήλωση του και την αντίδραση μελών του ΣΥΡΙΖΑ δεν του άρεσαν καθόλου. Έτσι, έβγαλε γρήγορα το ακουστικό του και αποχώρησε από το πλάνο με όλους στο πλατό της εκπομπής να μείνουν άφωνοι.

Η στιγμής αποχώρησης του Κασσελάκη από το Χαμογέλα και Πάλι

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ένα εξαιρετικό ευρωψηφοδέλτιο… Δεν υπάρχει ανάγκη να απαντήσω, όταν βλέπετε μπροστά σας τον πρόεδρο του κόμματος με το ευρωψηφοδέλτιο το οποίο έχει επιλέξει βάσει του κόμματος. Εκεί να επικεντρωθείτε, εκεί είναι το μέλλον του κόμματος, σας ευχαριστώ πάρα πολύ, γεια σας!», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης και αποχώρησε.

«Μου έκανε εντύπωση που απέφυγε να απαντήσει σε σχέση με τα στελέχη του κόμματος. Λογικό είναι, αλλά η ατάκα "εδώ έχεις τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ" κατά τη γνώμη είναι λίγο απαξιωτική. Είναι ότι δεν με νοιάζει τι λένε όλοι οι υπόλοιποι. Δεν το πήρα στραβά αυτό, αλλά μου έκανε εντύπωση», ήταν η αντίδραση της Σίσσυς Χρηστίδου.

Δείτε επίσης: Στέφανος Κασσελάκης & Tyle Mcbeth: Αυτό είναι το προσκλητήριο γάμου τους - Ετοιμάζεται τετραήμερο γλέντι στην Κρήτη για τους καλεσμένους