Πέθανε γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφος από καρκίνο - «Η αγαπημένη μας αδελφή ταξιδεύει στη χώρα των αγγέλων»

«Ο πόνος αβάσταχτος»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πέθανε γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφος από καρκίνο - «Η αγαπημένη μας αδελφή ταξιδεύει στη χώρα των αγγέλων»

Μερικές ημέρες μετά τον θάνατο γνωστού Έλληνα δημοσιογράφου (δείτε εδώ ποιος), έγινε γνωστό πως έφυγε από τη ζωή μία ακόμη δημοσιογράφος, η οποία είχε εργαστεί για πολλά χρόνια σε εφημερίδες, σε περιοδικά, στην τηλεόραση. Έπασχε από καρκίνο και δυστυχώς έχασε τη μάχη.

Τη δυσάρεστη ανακοίνωση έκανε η αδερφής της, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Ο λόγος για τη Ναυσικά Γκράτσιου, η οποία έγινε ευρέως γνωστή με την ενημερωτική, καθημερινή εκπομπή «Το νησί της Ναυσικάς» στο Δημοτικό Ραδιοφώνο Θεσσαλονίκης FM 100.

Η δυσάρεστη ανάρτηση για τον θάνατο της δημοσιογράφου Ναυσικάς Γκράτσιου

«Η Ναυσικά μας, η αγαπημένη μας αδελφή ταξιδεύει στη χώρα των αγγέλων. Το νησί της Ναυσικάς, η εκπομπή που χρόνια δέσποζε στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, σώπασε. Η σιγή εκκωφαντική. Ο πόνος αβάσταχτος. Αύριο στις 11πμ θα της πούμε το τελευταίο αντίο στη Μητρόπολη. Κατόπιν, η ταφή θα γίνει στα πατρογονικά εδάφη στον Ελαφότοπο Ζαγορίου. Ναυσικώ σ' αγαπούμε απέραντα και για πάντα!», έγραψε η Κατερίνα Γκράτσιου για την 60χρονη.

Δείτε επίσης: Γνωστός Έλληνας ηθοποιός πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 46 ετών

Η Ναυσικά μας, η αγαπημένη μας αδελφή ταξιδεύει στη χώρα των αγγέλων. Το νησί της Ναυσικάς, η εκπομπή που χρόνια δέσποζε...

Posted by Katerina Gratziou on Friday, May 3, 2024

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΜ - Θ

«Γεννημένη στη Θεσσαλονίκη το 1964, σπούδασε Νομική και έκανε μεταπτυχιακό στη δημοσιογραφία. Συνεργάστηκε με αρκετά Μέσα, αλλά το ραδιόφωνο ήταν αυτό που σφράγισε τη δημοσιογραφική διαδρομή της, αρχικά από τις συχνότητες του «Πανόραμα 98,4», του ΑΝΤ1 και του 102 FM, και κατόπιν, για πάνω από δύο δεκαετίες, από το Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης FM 100.

Η πρόωρη απώλειά της στερεί το ραδιοφωνικό τοπίο από μια από τις πιο χαρακτηριστικές φωνές του και τη δημοσιογραφία από μια επαγγελματία με μεγάλη καλλιέργεια και ευαισθησία».