Aira Adomaityte: Αυτός είναι ο κούκλος σύντροφος της πρώην παίκτριας του Survivor - Ψηλός, μελαχρινός και επιχειρηματίας

Τα φιλιά, οι αγκαλιές και οι τρυφερές τους στιγμές

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Aira Adomaityte: Αυτός είναι ο κούκλος σύντροφος της πρώην παίκτριας του Survivor - Ψηλός, μελαχρινός και επιχειρηματίας

Η Aira Adomaityte αποχώρησε πρόσφατα από το Survivor (δείτε εδώ πόσα χρήματα πήρε) και προσπαθεί να βρει τα πατήματά της σιγά σιγά, πίσω στην καθημερινότητά της. Ευτυχώς δεν είναι μόνη σε αυτό, καθώς έχει δίπλα της τον άνθρωπό της, τον έρωτά της.

Από την πρώτη στιγμή που μπήκε στο παιχνίδι δεν δίστασε να μιλήσει για την προσωπική της ζωή, χωρίς ωστόσο να θέλει να προκαλέσει, διότι της αρέσει να είναι διακριτική και να προβάλλει μονάχα όσα η ίδια επιθυμεί προς τα έξω. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, βέβαια, μοιράζεται πολλές από τις ρομαντικές στιγμές τους, με τους ακόλουθούς της να "λιώνουν" σε κάθε τους κοινή ανάρτηση.

Αυτός είναι ο σύντροφος της Aira Adomaityte

Ο σύντροφός της ονομάζεται Jovan Theodosiou, είναι ψηλός και μελαχρινός χωρίς μούσια και σύμφωνα με το προφίλ του στο Instagram αλλά και στο Tik Tok είναι επιχειρηματίας στον χώρο της διασκέδασης και της νυχτερινής ζωής. Μετρά χιλιάδες ακόλουθους στους λογαριασμούς του, μέσα από τους οποίους και ο ίδιος μοιράζεται πολλές φωτογραφίες και βίντεο με την καλή του.

Η ερωτική εξομολόγηση για την σχέση τους

Σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στον Γιώργο Κακογιάννη και στο youweekly.gr η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης προχώρησε σε μία ιδιαίτερη εξομολόγηση για την σχέση τους και το μέλλον αυτής.

Πόσο καιρό είστε μαζί με το αγόρι σου;

Τώρα είμαστε λίγο πάνω από χρόνο, αλλά γνωριζόμαστε πολύ καιρό. Τον γνώρισα όταν ήμουν γύρω στα 16-17, είχαμε κοινές παρέες και συναντιόμασταν, οπότε κάποια στιγμή απλά μας έτυχε.

Είσαι ερωτευμένη;

Ναι, πάρα πολύ. Έχουμε πολλά κοινά ενδιαφέροντα, όλη μέρα κάνουμε πράγματα μαζί και το θεωρώ πολύ σπάνιο και όμορφο να είσαι σε σχέση με κάποιον που είστε φίλοι ταυτόχρονα.

Είσαι μικρή, αλλά βλέπεις μέλλον με αυτόν τον άνθρωπο;

Σίγουρα δεν θα ήμουν με κάποιον που δεν θα το σκεφτόμουν. Αν δεν υπάρχει μέλλον σε μία σχέση, δεν χρειάζεται να χάνεις τον χρόνο σου.

Η μαμά σου είχε αποκτήσει δύο παιδιά στην ηλικία σου. Εσύ πώς βλέπεις το ενδεχόμενο να γίνεις μητέρα;

Αν είναι να γίνει, θα γίνει. Και βέβαια το σκέφτομαι, αλλά δεν αγχώνομαι.

Δείτε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη και την αποκάλυψη για τον πατέρα που δεν γνώρισε ποτέ.