Άντζελα Γκερέκου: Μοιάζει περισσότερο στον πατέρα της - Αυτή είναι η μητέρα της με τα κοντά μαλλιά και της μπούκλες

Πάσχα στην Κέρκυρα μαζί

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Άντζελα Γκερέκου ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων που έφυγαν από την Αθήνα για τις διακοπές του Πάσχα και βρέθηκε στο αγαπημένο της νησί, την Κέρκυρα. Δημοσίευσε, μάλιστα, μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από τις βραδινές της βόλτες στα σοκάκια, με τους ακόλουθούς της να την αποθεώνουν στα σχόλια και τα like να πέφτουν "βροχή".

Τη Μεγάλη Πέμπτη 2/5, μάλιστα, έβαψε, όπως ορίζει το έθιμο, τα κόκκινα αυγά που θα τσουγκρίσει κατά την Ανάσταση και είχε την καλύτερη παρέα δίπλα της. Σπάνια παρουσιάζει πρόσωπα από την προσωπική της ζωή στα social media πέρα από την κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου, ωστόσο αυτή τη φορά έδειξε την μητέρα της. Έχει κοντά μαλλιά και μπούκλες, αλλά δεν μοιάζει τόσο με την ηθοποιό. Φυσικά και έχουν κάποια κοινά χαρακτηριστικά παρόλα αυτά.

Δείτε επίσης: Αβάσταχτος ο πόνος του θανάτου του Τόλη Βοσκόπουλου - ''Ραγίζει'' καρδιές 2,5 χρόνια μετά την απώλειά του

Αυτή είναι η μητέρα της Άντζελας Γκερέκου

Άντζελα Γκερέκου Πάσχα στην Κέρκυρα
Instagram / Άντζελα Γκερέκου

Η τελευταία της έξοδος στη Γλυφάδα

Η Άντζελα Γκερέκου είναι μία από τις πιο κομψές παρουσίες της εγχώριας showbiz και σε κάθε της δημόσια εμφάνιση όλα τα βλέμματα γυρνούν προς το μέρος της εντυπωσιασμένα. Ακόμη κι όταν επιλέγει πιο απλά look σε στιγμές της καθημερινότητάς της. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η τελευταία της εμφάνιση στο κέντρο της Γλυφάδας όπου την τσάκωσε ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr.

Περπατούσε στον δρόμο με έναν φίλο της. Και οι δυο ήταν μαυροφορεμένοι, με την ηθοποιό να έχει επιλέξει πιο ριχτά ρούχα που την κολακεύουν και πέρα από στυλάτα είναι πολύ άνετα. Φορούσε, επίσης, μαύρα αθλητικά με λευκή σόλα, για να κάνει το outfit λίγο πιο σπορ, ενώ πέρα από κάποια αξεσουάρ στον λαιμό και στα χέρια, είχε επιλέξει και μία τσάντα χιαστί, σε μαύρο χρώμα, με ταμπά λουράκι.

Δείτε επίσης: Λαμπερή στο πλευρό της κόρης της - Εντυπωσίασε η Μαρία Βοσκοπούλου με μαύρο σακάκι & ψηλοτάκουνα

Άντζελα Γκερέκου βόλτα

Δείτε επίσης: Τα "έσπασε" σε γνωστό club της Αθήνας με την κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου - Φωτογραφίες από τα νυχτοπερπατήματά τους

Άντζελα Γκερέκου βόλτα στη Γλυφάδα