Τέτα Καμπουρέλη: «Αν μου γίνει πρόταση για την Επίδαυρο, θα το κάνω, δεν θα ασχοληθώ με τα αρνητικά σχόλια»

«Αγαπώ την υποκριτική, όπως κι εκείνη εμένα»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Τέτα Καμπουρέλη: «Αν μου γίνει πρόταση για την Επίδαυρο, θα το κάνω, δεν θα ασχοληθώ με τα αρνητικά σχόλια»

Η Τέτα Καμπουρέλη μίλησε στην εκπομπή Breakfast@Star και τη δημοσιογράφο, Μυρσίνη Κοντού. Η αισθητικός αναφέρθηκε στην προσωπική της ρουτίνα ομορφιάς, τα επαγγελματικά της σχέδια, ενώ απάντησε και στο ενδεχόμενο να εμφανιστεί στην Επίδαυρο.

«Είμαι πάρα πολύ ήρεμη, αυτό βγαίνει μέσα από την ψυχή μου. Έχω αφήσει όλες τις άσχημες σκέψεις και καταστάσεις στο παρελθόν και ζω το μέλλον. Κυκλοφορώ περιποιημένη και έξω και μέσα στο σπίτι. Η γυναίκα πρέπει να είναι άψογη, όχι με τη ρόμπα μες στο σπίτι. Έχω συνηθίσει τουλάχιστον να φοράω τη βλεφαρίδα μου», είπε αρχικά η Τέτα Καμπουρέλη.

Δείτε επίσης: Τέτα Καμπουρέλη: «Δεν μου καίγεται καρφί!» - Η σκληρή απάντηση στον Βασίλη Γκουρούση ντυμένη νυφούλα

Η Τέτα Καμπουρέλη για τις τηλεοπτικές και θεατρικές προτάσεις

«Αγαπώ την τηλεόραση και θα μου άρεσε να είμαι εκεί, έχω κάνει κάποιες συζητήσεις, αλλά είμαστε σε αρχικό στάδιο. Μου έχει λείψει να είμαι σε μία παρέα, αλλά θα μπορούσα να είμαι και σε απογευματινή ή βραδινή εκπομπή. Έχω υπάρξει και σε πάνελ, νομίζω ότι τα έχω καταφέρει καλά», συμπλήρωσε η Τέτα Καμπουρέλη αμέσως μετά, σχετικά με τα τηλεοπτικά της σχέδια.

«Εδώ και 6-7 χρόνια που υπάρχω στο θέατρο μου αρέσει πολύ η υποκριτική και την αγαπώ, όπως κι εκείνη νομίζω πια. Θα είμαστε και για δεύτερη σεζόν στη “Γέρμα” του Λόρκα. Άκουσα και αρνητικά σχόλια πριν ανέβω στο θεατρικό σανίδι. Όταν ανέβηκα, άκουγα μόνο θετικά. Αν μου γίνει πρόταση για την Επίδαυρο και πιστέψω πολύ στον εαυτό μου ότι θα τα καταφέρω, θα το κάνω. Δεν θα ασχοληθώ με τα αρνητικά σχόλια», δήλωσε κλείνοντας η Τέτα Καμπουρέλη στην κάμερα του STAR.